Θωμα για την πενταρα του 30 εγω σου ειπα αν θυμαμε καλα , εγω νομιζω την σηκωσα θεμα και οχι ο Νικος!!
Οσο για το αν σχολιαζουμε ο ενας τις αγορες του αλλου αυτο δεν ειναι κακο αρκει να γινετε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ !! Και ο Νικος ποτε δεν μιλησε κακοπροαιρετα για καμια αγορα κανενος!!
Η κουβεντα και ο διαλογος πρεπει να εχει παντα επικοδομητικο χαρακτηρα και επιμορφωτικο για οσουν δεν ξερουν!!
Θα σου φερω ενα παραδειγμα: Θυμασε τι ειπες για τα μονολεπτα του 79 οταν τα εκανα θεμα??
Εκει ειναι γραμμενα τα σχολια σου. Τί επρεπε να κανω εγω? Να νευριασω? Σου εδειξα με ομορφο τροπο οτι με το αλφα ποσον που πιστευες οτι αξιζει το καθε κομματι αγοραζα και το δικο σου!!
Περασε ο καιρος και μονο σου ειπες οτι δικαιωθηκα
Η κουβεντα φιλε μου και οι αντιπαραθεσεις αποψεων μεταξυ μας πρεπει να μας βαζουν σε σκεψεις να μελεταμε καλυτερα την καθε κουβεντα που λεει ο αλλος και να ερευναμε σε βαθος μηπως μας διαφευγει κατι στις αρχικες τοποθετησεις μας!!
Κανεις δεν ειναι ΑΛΑΘΗΤΟΣ και κανεις μας δεν ειναι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ!!
Γιαυτο λοιπον ακουμε τους παντες και τα παντα!!
Μπορειτε να συνεχισετε αμα θελετε την κουβεντα , αλλα παντα σε φιλικο και ευχαριστο τονο για τους οσους σας διαβαζουν!!