coll
|
|
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 09:15:50 μμ » |
|
Γκουχ γκουχ γκουχ κρυωσα μαμοτο.
Μαλλον τον πεθυμησες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 09:24:30 μμ » |
|
Μαλλον το πεθυμησες Σιγουρα το πεθυμησα!! Λειπει πανω απο ενα μηνα απο το σπιτι του!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 09:27:26 μμ » |
|
Μαλλον το πεθυμησες Σιγουρα το πεθυμησα!! Λειπει πανω απο ενα μηνα απο το σπιτι του!! Διακοπες;;; Μη μου λες τετοια . Ανεβαινω μαλλον πανω Σ.Κ και θελω οποσδηποτε να τον δω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 09:56:21 μμ » |
|
Διαβασε καλα , αναφερωμε σε (το) quiz !!! Εχουμε βαθμο!! Τι να βγηκε αραγε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 10:29:52 μμ » |
|
Στα νομίσματα αυτά περιμετρικά υπάρχει και δεύτερος δακτύλιος. Στο δικό σου νόμισμα δεν φαίνεται καθαρά σε όλη την περιφέρεια. Αν και η κατάσταση του νομίσματος δεν επιτρέπει να έχουμε εντελώς καθαρή εικόνα του, κατά την γνώμη μου, η φθορά οφείλεται σε μερικό πάτημα της μήτρας. Επειδή ακριβώς δεν φαίνεται και ο δεύτερος δακτύλιος καθαρά. Θα μπορούσε μετά από πολλά χτυπήματα η μήτρα να έχει φθαρεί. Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά είναι πιθανό. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι σε μικρά μεγέθους νομίσματα συνήθως η φθορά βρίσκεται στα άκρα και όχι στο κέντρο και στα ψηλότερα σημεία του, λόγω του ότι τα πιάνουμε ολόκληρα με τα δάχτυλα και τα σύρουμε στο χέρι, συνήθως με κυκλική κίνηση τρίβοντας το πλαϊνό μέρος του νομίσματος.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 12, 2012, 10:53:56 μμ από GKCollect »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 10:33:43 μμ » |
|
Διαβασε καλα , αναφερωμε σε (το) quiz !!! Εχουμε βαθμο!! Τι να βγηκε αραγε? Για πες, για πες .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 10:39:45 μμ » |
|
Στα νομίσματα αυτά περιμετρικά υπάρχει και δεύτερος δακτύλιος. Στο δικό σου νόμισμα δεν φαίνεται καθαρά σε όλη την περιφέρεια. Αν και η κατάσταση του νομίσματος δεν επιτρέπει να έχουμε εντελώς καθαρή εικόνα του, κατά την γνώμη μου, η φθορά οφείλεται σε μερικό πάτημα της μήτρας. Επειδή ακριβώς δεν φαίνεται και ο δεύτερος δακτύλιος καθαρά. Θα μπορούσε μετά από πολλά χτυπήματα η μήτρα να έχει φθαρεί. Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά είναι πιθανό. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι σε μικρά μεγέθους νομίσματα συνήθως η φθορά βρίσκεται στα άκρα και όχι στο κέντρο και στα ψηλότερα σημεία του, λόγω του ότι τα πιάνουμε ολόκληρα με τα δάχτυλα και τα σύρουμε στο χέρι, συνήθως με κυκλική κίνηση τρίβοντας το πλαϊνό μέρος του νομίσματος.
GK kolekt αυτο το μονολεπτο που μας δειχνεις ειναι γνησιο???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 10:42:20 μμ » |
|
Είναι γνήσιο (δεν ξέρω, μάλλον όχι) αλλά όχι δικό μου. Το έβαλα για να δείξω την περίμετρο, που είναι διπλή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 10:48:37 μμ » |
|
Είναι γνήσιο (δεν ξέρω, μάλλον όχι) αλλά όχι δικό μου. Το έβαλα για να δείξω την περίμετρο, που είναι διπλή.
Κακος το εβαλες γιατι ειναι ψευτικο. Στο τοπικ αυτο σχολιαζουμε το γνησιο του Γιωργου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 10:52:41 μμ » |
|
Ο σχολιασμός έγινε... αποσύρω την φωτογραφία και ανεβάζω σχέδιο. Αν και νομίζω ότι λίγοι θα καταλάβουν τι εννοώ με αυτό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 11:01:57 μμ » |
|
Ζητώ συγνώμη για τη φωτογραφία... ήταν ενδεικτική για να τονίσω την ύπαρξη 2ου δακτυλίου και την φθορά των μικρών νομισμάτων αρχικά από τα άκρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 11:44:46 μμ » |
|
Koυβεντα μπολικη αλλα βαθμους πιθανους δεν ακουω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 11:48:12 μμ » |
|
Να πω εγω μπας και μαθουμε επιτελους ms 61
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 11:51:43 μμ » |
|
Koυβεντα μπολικη αλλα βαθμους πιθανους δεν ακουω!! AU 58
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 11:53:20 μμ » |
|
Να πω εγω μπας και μαθουμε επιτελους ms 61
Γιατι το λες αυτο Δημητρη? Μηπως επειδη γυρισες πισω και διαβασες τα αρχικα ποστ του συνωνοματου σου που ειχε γραψει : <Αν ήμουν grader θα του έδινα MS 60-61.> Ε? Εσυ τι λες να βγηκε!! Οχι οτι ειπε ο Ποδαρας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|