iapwnas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 31, 2012, 08:39:23 μμ » |
|
Γιωργο εχω ενα μονολεπτο του 40 σε οχι καλη κατασταση οπως τα προηγουμενα και δυστηχως με τρυπα αλλα το δικο μου παρ ολη τη γενικη φθορα φαινεται ο θυρεος καλοπατημενος και το ΒΑΣ στο ΒΑΣΙΛΕΙΑ ειναι επισης καλα πατημενο. στην πισω μερια με την αξια αν και αρκετα φθαρμενο ειναι ομοιομορφα πατημενο και δειχνει να εχει <<πιεστει>> σωστα. ελπιζω να σε βοηθησα να βγαλεις καποιο συμπερασμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 31, 2012, 08:46:40 μμ » |
|
Δεν ξερω ρε παιδια εμενα για φθορα μου φανηκε , και οχι για ελαφρο πατημα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 31, 2012, 09:18:47 μμ » |
|
Και το 5 λεπτο του 1840 αν θυμάμαι καλά έχει συνήθως μια αδυναμία στο "0".
σωστο.οπως και στην πενταρα 36 στην πρωτη μητρα δεν φαινεται το 3
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 31, 2012, 09:19:48 μμ » |
|
εισαι σωστος.Ειναι friction.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 31, 2012, 10:22:31 μμ » |
|
Πάντως Γιώργο μου φαίνεται ότι ακολουθησες την συμβουλή μου και το περιποιηθηκες λιγο . Τα χνουδια που έχουν προσκοληθει το μαρτυρούν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 31, 2012, 10:36:46 μμ » |
|
Oxi Δημητρη!! Δεν το ακουμπησα πουθενα προσωπικα!! Και ουτε που φαινωταν μεχρι που το φωτογραφισα!! Δεν με ενοχλει ομως διοτι εαν μπει σε σλαμπ τελικα, θα περασει πρωτα απο μασαζ με αιθερια ελαια!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 31, 2012, 11:03:11 μμ » |
|
εισαι σωστος.Ειναι friction. Επι τη ευκαιρια ζητω συγνωμη για την εντονη αντιπαραθεση. Μπορει να εισαι ελαφρως κακοτροπος, αλλα κατα βαθος εισαι καλο παλικαρι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 01, 2012, 08:10:27 πμ » |
|
θα ηθελα να προσθεσω ενα σχολιο, στα χαλκινα του οθωνα και ειδικα στα λεπτα-διλεπτα.μια εποχη,πριν το ευρω, μου ειχε πεσει παρτιδα με 10-15 κομματια,λεπτα-διλεπτα, διαφορων ημερομηνιων και ολα αυστηρα ακυκλοφορητα!!ηταν παρων ο νικητας οσοι τον ξερουν (που εχει παγκο στο θησειο αρκετα χρονια),και ο αιμιλιος ο προεδρος της πνε.απο ολην την παρτιδα,σε ενα πανεμορφο με χρυση πατινα μονολεπτο του 1841,ελειπε τελειως η λεξη -βασιλεια- και μαλιστα το αγορασε ο αιμιλιος,μιας που το ειχα διπλο,κανονικα σαν γνησιο,αλλα με προβλημα στο πατημα της πρεσας.υπαρχουν πολλα αλλα παραδειγματα, με τετοιες κοπες,που ειναι απολυτως γνησια!!αλλα με προβλημα στην εκτυπωση.οι κοπιες αλλωστε, εχουν σοβαρες και σημαντικες διαφορες, απο αυτα τα νομισματα που δεν εχουν πατηθει σωστα, για διαφορους τεχνικους?λογους.ανεφερα ονοματα και την περιπτωση,για αποδειξη των λεγομενων μου!χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 01, 2012, 09:09:29 μμ » |
|
εισαι σωστος.Ειναι friction. Επι τη ευκαιρια ζητω συγνωμη για την εντονη αντιπαραθεση. Μπορει να εισαι ελαφρως κακοτροπος, αλλα κατα βαθος εισαι καλο παλικαρι στο πολυ βαθος εμενα να με συμπαθας που σου μιλησα αποτομα και σε προσεβαλα ορισμενες στιγμες στην αντιπαραθεση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 01, 2012, 09:13:04 μμ » |
|
εισαι σωστος.Ειναι friction. Επι τη ευκαιρια ζητω συγνωμη για την εντονη αντιπαραθεση. Μπορει να εισαι ελαφρως κακοτροπος, αλλα κατα βαθος εισαι καλο παλικαρι στο πολυ βαθος εμενα να με συμπαθας που σου μιλησα αποτομα και σε προσεβαλα ορισμενες στιγμες στην αντιπαραθεση. Δεκτο υπο την προυποθεση οτι απο Δευτερα θα μου διαθεσεις ενα μασουρι bu του 58 με 290 εκαστη Υ.Σ Να εισαι καλα βρε φιλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 01, 2012, 09:23:22 μμ » |
|
Δεκτο υπο την προυποθεση οτι απο Δευτερα θα μου διαθεσεις ενα μασουρι bu του 58 με 290 εκαστη Υ.Σ Να εισαι καλα βρε φιλε Ζητα καμια αλλη ημερομηνια ....κολλημα με του 1958 πια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 01, 2012, 09:29:09 μμ » |
|
Δεκτο υπο την προυποθεση οτι απο Δευτερα θα μου διαθεσεις ενα μασουρι bu του 58 με 290 εκαστη Υ.Σ Να εισαι καλα βρε φιλε Ζητα καμια αλλη ημερομηνια ....κολλημα με του 1958 πια ΟΚ........1957,58,64,80,81 μασουρατες Θα το βαλω στα <ζητουνται> απο Δευτερα. Ελπιζω η φαση να μην ειναι μονο της Κυριακης χαρα και της Δευτερας λυπη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 01, 2012, 09:32:47 μμ » |
|
Βρισκεστε στον Οθωνα νομιζω Ε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 01, 2012, 10:01:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 09:07:39 μμ » |
|
Γκουχ γκουχ γκουχ κρυωσα μαμοτο.
|
|
|