http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=30356.30Επειδή και οι συντονιστές ενίοτε τρώνε σβήσιμο απο άλλον συντονιστή {
}και ασφαλώς και έχει δίκιο ο kostakis88 σχετικά με τα τελευταία ποστ,στο ότι είναι λίγο off-topic{sorry καλε μου φίλε midili},θέλοντας και εγώ με τη σειρά μου να γράψω νομίζω ότι εδώ είμαστε οκ!
Στο τοπικ του gshh ''απροστάτευτος αγοραστής'' στο πρώτο μου ποστ σε αυτό γράφω επι λέξη ''Για να το βλέπουμε λίγο πιο ζεστά'' σχετικά με το ebay,και παράλληλα προσωπικά φίλε μου δεν ήρθα με το μέρος του ενός φίλου είτε του άλλου,των συννονόματων ,που μεταξύ τους υπήρξε μια ,ας πούμε,διάσταση απόψεων ,που δυστυχώς είχαμε παράπλευρη απώλεια του ότι ό ένας απο τους δύο δεν θα διαβάσει αυτο που γράφω καθώς πλέον δεν θα μας παρακολουθει{...}
Κατα τα άλλα γράφεις πολύ σωστα πράγματα στο ποστ σου,περι εμπορίου γενικώς,αυτο που γράφεις γαι το ότι μας ζητάς την γνώμη μπορώ να το εκφράσω και δημόσια προς οποιονδήποτε αν θελήσει στο μέλλον να πάρει μια γνώμη,συμβουλη ίσως ,για μια προκείμενη αγορα μη διστάσει να την ζητήσει{μιλάω για μένα ασφαλώς}
Οσο αφορα τέλος τα περι συντονιστών,ναι,ισχύει αυτο που λέει ο kostakis88,ειδικα σε θέματα εύρρυθμης λειτουργίας του φορουμ,εννοείτε ότι επεμβαίνει όχι μόνο αυτός αλλά και οποιοσδήποτε απο τους 6 συντονιστες/επόπτες.
Ο δικός μου ρόλος πέρα απο και αυτο το καθήκον, είναι να διαμορφώνω ανάλογα τα θέματα,συγχωνεύσεις,και τέλος την ασφάλεια και την άνεση που νιώθει ένας χρήστης ότι άμεσα ένας άνθρωπος που ''μιλάει'' την ίδια γλώσσα με αυτόν τον παρακολουθεί