milou
|
|
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 27, 2016, 08:09:19 μμ » |
|
Εγω θυμαμαι επανειλλημενα μελος που εχει ασχοληθει οσο κανεις αλλος εδω μεσα με τα χρυσα , να εχει ρωτησει αν ποτε κανεις σας εχει δει πλαστο θηρεο. Ποτε δεν πηρε απαντηση και δεν εγινε καποια νυξη για τετοιο θεμα. Απο δω εχουν περασει δεκαδες μην πω εκατονταδες κοπιες διαφορων ημερομηνιων.........
Εγω προσωπικα δεν εχω στηλει ποτε θηρεο για κουτι.
Τελικα εχει κανεις καμια φωτο με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλαστο νομισμα ,που να εχει σταλει για πιστοποιηση και να γυρισε ως fake;; Υπαρχει πουθενα επισημη αναφορα ή οχι;; Στο απυροβλητο δεν αφηνουμε τιποτα. Αποδειξεις ομως χρειαζονται και οχι θεωριες.
+1000000000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 27, 2016, 08:14:01 μμ » |
|
Δεν ξέρω τι απόδειξη θέλετε. Εγω προσωπικά εχω δει πριν ενα μήνα 1855 πλαστό. 100%.
Μακάρι να το ξαναβρώ και να το φωτογραφήσω για χάρη σας γιατί ξέρω απο που ήρθε αλλά σας λεω 100% πλαστό.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2016, 09:07:37 μμ από gkounto »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 27, 2016, 08:17:56 μμ » |
|
Δεν ξέρω τι απόδειξη θέλετε. Εγω προσωπικά εχω δει πριν ενα μήμα 1855 πλαστό. 100%.
Μακάρι να το ξαναβρώ και να το φωτογραφήσω για χάρη σας γιατί ξέρω απο που ήρθε αλλά σας λεω 100% πλαστό.
Πληροφοριες ζητω. Εχουν γινει συζητησεις επι συζητησεων για πλαστα , αλλα οχι για αυτο. Φωτο θα ηταν χρησιμο , οπως και διαστασεις ,αλλα και καρατια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 27, 2016, 08:21:19 μμ » |
|
Έχω βάλει την δημοπρασία μια πλαστής λίρας, λίγο πιο πίσω coll... δες και μία πλαστή του 1866
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
|
alkimel
|
|
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 27, 2016, 08:30:50 μμ » |
|
Εκπληκτικό,καθώς και τα υπόλοιπα που βλέπω στον συγκεκριμένο ιστότοπο.Οι τιμές όμως είναι ολίγον τσιμπημένες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 27, 2016, 08:39:37 μμ » |
|
Nα και αλλη μια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 27, 2016, 08:45:39 μμ » |
|
Αυτή τι είναι κατά την γνώμη σου και σε τι αναφέρεσαι όταν λες "να και άλλη μια"? Πάντα φιλικά ρωτάω ετσι για να γίνεται κουβέντα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 27, 2016, 08:52:24 μμ » |
|
Σωτήρη μισό είναι αυτό που έβαλες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 27, 2016, 08:56:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 27, 2016, 09:05:31 μμ » |
|
Δεν ξέρω τι απόδειξη θέλετε. Εγω προσωπικά εχω δει πριν ενα μήμα 1855 πλαστό. 100%.
Γιώργο μου καλησπέρα.Δεν δικαιολογούνται παλαιοί συλλέκτες να ζητούν αποδείξεις μου κάνει μεγάλη εντύπωση ειλικρινά. Αντε και έβαλα φωτό θα καταλάβουν τίποτε άραγε. Τέλος πάντων δεν νομίζω να βγάζω ιστορίες από το κεφάλι μου για να κάνω εντύπωση,απλά κάποια στιγμή στην πορεία από τον πολύ σανό μπούκωσα. Καλό βράδυ κ. Γιώργο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 27, 2016, 09:08:23 μμ » |
|
Ναι υπάρχουν αλλά αυτή που έβαλες είναι γνήσια. Και ex Jon Blyth
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 27, 2016, 09:10:18 μμ » |
|
Γιώργο μου καλησπέρα.Δεν δικαιολογούνται παλαιοί συλλέκτες να ζητούν αποδείξεις μου κάνει μεγάλη εντύπωση ειλικρινά. Αντε και έβαλα φωτό θα καταλάβεις τίποτε άραγε. Τέλος πάντων δεν νομίζω να βγάζω ιστορίες από το κεφάλι μου για να κάνω εντύπωση,απλά κάποια στιγμή στην πορεία από τον πολύ σανό μπούκωσα. Καλό βράδυ κ. Γιώργο. Γεια σου Δημήτρη μου τι κάνεις? Ε δεν πειράζει μωρέ...μιλάμε για να ζούμε και να περνά η ώρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 27, 2016, 09:22:44 μμ » |
|
Α ναι το ξέχασα αυτό. Βικτώρια 1881 θυρεός χωρίς νομισματόσημο (δηλαδή Λονδίνο) και ρωτάμε ακόμα αν είναι γνήσια? Xμ..
Αλλωστε είναι σαν να φορά περούκα δεν ξέρω πραγματικά δεν καταλαβαίνει κάποιος οτι κάτι δεν πάει καλά?
Ο Gorringes εχει βγάλει και άλλα πλαστα στο παρελθόν προφανώς απο άγνοια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|