Δυστυχως το ακουσα και εγω απο φιλο μου τραπεζικο ,οχι για κουρεμα αλλα για κλεισιμο τραπεζων και πιθανον εκλογες ,καπιταλ κοντρολ κ.τ.λ.,και εδω που τα λεμε γιατι να μην γινει ,γιατι να αναλαβει η τωρινη κυβερνηση το ρισκο και την ευθυνη
Kαλημερα Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη σε ολους.
Εχω απαντηση στο ερωτημα σου.Μηπως γιατι για αυτο τους ψηφισε ο ελληνικος λαος δυο φορες και τους εφερε στην εξουσια;
Μηπως γιατι ο ιδιος λαος οταν κληθηκε μεσω δημοψηφισματος να λαβει μια δυσκολη αποφαση εδωσε κοντα στο 67%;
Μηπως γιατι καποια στιγμη πρεπει να σταματησουν τα παιγνιδια εξουσιας με τα μικροπολιτικα τερτιπια και καποιος φουστης να αναλαβει επιτελους να οδηγησει την χωρα σε ηρεμα νερα;
Μηπως γιατι εδω που ειμαστε τωρα πλεον πρεπει να σπασουν τα αυγα για να γινει ομελετα;
Μηπως γιατι αυτο το χαλι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο;
Μηπως γιατι ολοι μας κοιμομαστε με τα τσαρουχια τον υπνο του δικαιου;
Μηπως γιατι ολοι οι πουθεναδες μας κουνανε το δακτυλο και παραβιαζουν τα συνορα μας εκει βορεια και σε λιγο θα κοβουν βολτες στην Θεσσαλονικη........για ανατολικα δεν το συζητω εκει γινεται του Κουτρουλη ο γαμος
Μηπως..........μηπως .........μηπως..........ειναι πολλα και δεν μπορω να τα γραψω ολα
Αντε παμε να φαμε το αρνακι μας να πιουμε και καμμια σοδα μετα και να βυθιστουμε για αλλη μια μερα σε ληθαργο στα απαλα μαξιλαρια του καναπε μας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟ