diaylosark
|
|
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 17, 2012, 11:09:59 μμ » |
|
Aντωνη καλως το δεχθηκες πισω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 17, 2012, 11:10:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 04:24:02 μμ » |
|
Πράγματι φανταστικό κομμάτι Αντώνη!!!Έχω μια ερώτηση να κάνω σε όσους γνωρίζουν!Η πώληση χρυσών νομισμάτων μέσω ebay είναι ασφαλής?Αντώνη από εκεί τις παίρνεις τις πανέμορφες λίρες σου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 04:32:11 μμ » |
|
Τις περισσοτερες απο το ebay τις εχω παρει Χρηστο...πολυ δυσκολα βρισκεις παρομοια κομματια στην Ελλαδα.
Τωρα σχετικα με την ασφαλεια που ρωτας για την αγορα απο εκει νομιζω οτι ειναι σχετικα ασφαλες, αλλα και εκει υπαρχει το ρισκο.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 04:37:01 μμ » |
|
Να αγοράσω φοβάμαι Αντώνη γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα φτάσει και αν τύχει κάποια κάλπικη! Σε αυτά τα λεφτά φοβάσαι να ανοιχθείς!Να πουλήσω θα με ενδιέφερε πιο πολύ, γιατί νομίζω πρώτα παίρνεις τα λεφτά και μετά το στέλνεις!Πάντως αν πάρουμε παράδειγμα από τις δικές σου μέχρι τώρα, είναι φανταστικές!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 06:06:38 μμ » |
|
Να αγοράσω φοβάμαι Αντώνη γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα φτάσει και αν τύχει κάποια κάλπικη! Σε αυτά τα λεφτά φοβάσαι να ανοιχθείς!Να πουλήσω θα με ενδιέφερε πιο πολύ, γιατί νομίζω πρώτα παίρνεις τα λεφτά και μετά το στέλνεις!Πάντως αν πάρουμε παράδειγμα από τις δικές σου μέχρι τώρα, είναι φανταστικές!! Kαι γιατι αγαπητε μου δεν βγαζεις αυτα που θελεις προς πωληση εδω?Υπαρχει μεγαλυτερη σιγουρια απο την πλειοψηφια των μελων του φορουμ εδω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 06:34:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:15:29 μμ » |
|
Συμφωνώ παιδιά με αυτό που λέτε αλλά το φόρουμ το βλέπω πιο παρείστικο ενώ το ebay καθαρά σαν "δουλειά".Τι εννοώ για παράδειγμα?Στο ebay δεν υπάρχου συναισθηματισμοί , βάζεις μια λίρα 400 ευρώ αν κάτσει έκατσε!Εδώ επειδή υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις θα προσπαθήσεις να μην ρίξεις κάποιον με τον οποίο μιλάς και ανταλλάσσεις απόψεις!Αλλά σίγουρα αν θέλω κάποια στιγμή να πουλήσω θα σκεφτώ και το φόρουμ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:21:14 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:23:55 μμ » |
|
Στο ebay αν βαλεις λιριτσα και πουμε πως εστω πουληθει 400 ευρω,στην τσεπη θα μπουν 345 και τα υπολοιπα θα πανε στο site και στην καρτα. Και δεν ειναι καθολου σιγουρα τα λεφτα που πηρες πριν στειλεις το νομισμα.Εαν ο αγοραστης ισχυρισθει οτι δεν παρελαβε στην αντιδικια κατα 99% βγαινει δικαιωμενος εκεινος και χανεις εσυ και το νομισμα και τα λεφτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:24:18 μμ » |
|
για να πουλήσω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:32:09 μμ » |
|
Συμφωνώ Ανάργυρε γιαυτό είμαι επιφυλακτικός με τις αγοραπωλησίες στο διαδίκτυο!Η καλύτερη συναλλαγή είναι χέρι με χέρι όταν έχεις να κάνεις με τόσα λεφτά! Εκτός βέβαια αν έχεις καταλάβει ότι κάποιος δεν είναι απατεώνας!Πάντως ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
argeorgio
Νέος
Αποσυνδεδεμένος