λεωνιδα το εχεις δει και με δυο δικα μου, που πηρα,απο δημοπρασια στην πνε.ενω και τα δυο,ολοι τα απαξιωσαν,τα αγορασα με πρωτη τιμη!!! εκκινησης.μετα τα ιδια ατομα, που συμετειχαν στην δημοπρασια,και ο ενας μαλιστα σοβαρωτατος μεγαλοσυλεκτης, μου προσφερε πανω απο τα διπλα!!!για να το αγορασει!!!ξερεις καλα για ποιο,σου λεω.οπως με την δικη σου δημητρα η τον ποσειδωνα!!!αρκει οπως πολυ σωστα γραφει, ο φιλος δημητρης,να προσεχεις οπως στην τραπουλα!!!να θυμασαι,τι χαρτια? εχουν περασει!!!!χαιρετω,γιαννηςτ.
γιαννη τα βλεπω και μαθαινω
εχει πολυ πλακα οταν βλεπω στην λεσχη να σηκωνει ταμπελακι ο δημητρης και ξαφνικα να και αλλοι 2-3 να το παρουν (θημασε στην δημοπρασια που καθοταν διπλα μας και μου φωναζες βαρατο αυτο , σου ειπα το θελει εχει και αλλα καλα πολλες ευκαιριες
εχει πολυ πλακα οταν βλεπουν το βασιλη high bidder στο ebay να βαρανε
καθως και αλλα παιδια που βαρανε καταλαβενεις
ποσα χαρτια εχω παρει τσαμπα που ολοι τα κοροιδευαν
πριν απο λιγες μερες ενα εξερετικο μελος της σελιδας μας με ψευδονυμο του αντρα στην παναγια των παρισιων οπου χτυπαγε την καμπανα ειχε ανεβασει στο ebay κατι χαρτακια του εστειλα π.μ και πηρα μερικα (αψογοτατος και τον ευχαριστω )
οι περισοτεροι σημερα δεν προσπαθουν να μαθουν αλλα να ανταγωνιστουν χωρις οπλα που πατε βρε ...............