ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 28, 2016, 08:20:57 μμ » |
|
Βρε θα την ανεβασεις και θα πεις και ενα τραγουδι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 28, 2016, 08:29:27 μμ » |
|
Είμαι έτοιμος ....ξεκίνα σε περιμένω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 28, 2016, 11:18:45 μμ » |
|
Η κλιμακα του R προσωπικα δεν την υπολογιζω πολυ
Ειναι εμπορικη σαν εννοια αλλα ξεπερασμενη
Προσωπικα εχουν περασει σπανια κομματια αλλα οχι μεχρι 5 γνωστα
Η τιμη σε αυτα τα κομματια ειναι πανω απο 30.000 ευρω και δεν μιλαμε για ποικιλιες αλλα date coins
Πχ οχι για narrow shield , roman I , inverted V and A κλπ
Αν εχετε λιρες οπως 1853 proof , 1819 , 1917 ,1916 canada ειναι σιγουρα r7
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 29, 2016, 08:13:26 πμ » |
|
Kαλημέρα Χρήστο και σε ευχαριστώ πολύ
Εδώ έχουμε μια άλλη ιδιαίτερη περίπτωση, που όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω όμοιά της.... Δύο καταγεγραμμένες ποικιλίες σε αυτής της χρονολογίας λίρα, βρίσκονται σε μία, δεν το έχω ξαναδεί εγώ, και αν κάποιο μέλος έχει υπόψιν του κάτι παρόμοιο ή έχει συγκρατήσει στην μνήμη του να συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ήθελα πολύ να μας ενημερώσει....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 29, 2016, 08:49:21 πμ » |
|
καλημέρα Μιχάλη
αν έχεις καμια φώτο πρόχειρη βάλε να δούμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 29, 2016, 09:56:17 πμ » |
|
Θέλω και εγώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 29, 2016, 10:40:54 πμ » |
|
Θέλω και εγώ Μέχρι τι ποσό θα την πλήρωνες; Αυτή ή οποιαδήποτε άλλη sovereign με αυτό το χαρακτηριστικό ενσωμάτωσης δύο καταγεγραμμένων ποικιλιών, σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται; (θα μου πεις από την άλλη, εξαρτάται τις ποικιλίες, και θα έχεις δίκιο εν μέρει, και αυτό γιατί το " just one example know" ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κατά την γνώμη μου, παρόλα αυτά βάλε λοιπόν το minimum της αξίας δύο ποικιλιών που έχεις υπόψιν σου)....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 29, 2016, 10:52:54 πμ » |
|
Θέλω και εγώ Μέχρι τι ποσό θα την πλήρωνες; Αυτή ή οποιαδήποτε άλλη sovereign με αυτό το χαρακτηριστικό ενσωμάτωσης δύο καταγεγραμμένων ποικιλιών, σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται; (θα μου πεις από την άλλη, εξαρτάται τις ποικιλίες, και θα έχεις δίκιο εν μέρει, και αυτό γιατί το " just one example know" ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κατά την γνώμη μου, παρόλα αυτά βάλε λοιπόν το minimum της αξίας δύο ποικιλιών που έχεις υπόψιν σου).... Η μοναδικότητα δεν έχει τιμή. Ζητάς ότι θέλεις. Γι ´αυτό και βλέπουμε sovereigns σε δημοπρασίες να φτάνουν και 300,000. Η σπανιότητα δεν έγκειται μόνο στην κατάσταση αλλά και στην μοναδικότητα. Προυπόθεση βέβαια είναι να υπάρχει και ο ανάλογος αγοραστής που μόνο σε μεγάλους οίκους δημοπρασιών μπορεί να βρεθεί. Εκει θέλεις υπομονή και επιμονή. ΥΓ Βλέπε Baldwin, κάνουν και εκτιμήσεις μόνο από φωτό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 29, 2016, 10:55:13 πμ » |
|
Θέλω και εγώ Μέχρι τι ποσό θα την πλήρωνες; Αυτή ή οποιαδήποτε άλλη sovereign με αυτό το χαρακτηριστικό ενσωμάτωσης δύο καταγεγραμμένων ποικιλιών, σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται; (θα μου πεις από την άλλη, εξαρτάται τις ποικιλίες, και θα έχεις δίκιο εν μέρει, και αυτό γιατί το " just one example know" ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κατά την γνώμη μου, παρόλα αυτά βάλε λοιπόν το minimum της αξίας δύο ποικιλιών που έχεις υπόψιν σου).... Η μοναδικότητα δεν έχει τιμή. Ζητάς ότι θέλεις. Γι ´αυτό και βλέπουμε sovereigns σε δημοπρασίες να φτάνουν και 300,000. Η σπανιότητα δεν έγκειται μόνο στην κατάσταση αλλά και στην μοναδικότητα. Προυπόθεση βέβαια είναι να υπάρχει και ο ανάλογος αγοραστής που μόνο σε μεγάλους οίκους δημοπρασιών μπορεί να βρεθεί. Εκει θέλεις υπομονή και επιμονή. Αυτός είσαι! Έτσι ακριβώς όπως τα έγραψες είναι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 29, 2016, 10:57:58 πμ » |
|
Θέλω και εγώ Μέχρι τι ποσό θα την πλήρωνες; Αυτή ή οποιαδήποτε άλλη sovereign με αυτό το χαρακτηριστικό ενσωμάτωσης δύο καταγεγραμμένων ποικιλιών, σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται; (θα μου πεις από την άλλη, εξαρτάται τις ποικιλίες, και θα έχεις δίκιο εν μέρει, και αυτό γιατί το " just one example know" ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κατά την γνώμη μου, παρόλα αυτά βάλε λοιπόν το minimum της αξίας δύο ποικιλιών που έχεις υπόψιν σου).... Η μοναδικότητα δεν έχει τιμή. Ζητάς ότι θέλεις. Γι ´αυτό και βλέπουμε sovereigns σε δημοπρασίες να φτάνουν και 300,000. Η σπανιότητα δεν έγκειται μόνο στην κατάσταση αλλά και στην μοναδικότητα. Προυπόθεση βέβαια είναι να υπάρχει και ο ανάλογος αγοραστής που μόνο σε μεγάλους οίκους δημοπρασιών μπορεί να βρεθεί. Εκει θέλεις υπομονή και επιμονή. Αυτός είσαι! Έτσι ακριβώς όπως τα έγραψες είναι! I know. Δεν αξίζω λοιπόν μια φευγαλέα ματια στον θησαυρό σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 29, 2016, 11:01:37 πμ » |