Φιλε Νικο μου επιτρεπεις ενα σχολιο ,ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα και εγω διαβαζοντας τα σχολια σου αισθανθηκα οπως ο Αναργυρος ,ασχετως που δεχομαι ειλικρινα οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου ,ελα ομως στην θεση του διαχειριστη και δες το με τα ματια του και την κριση του και θα καταλαβεις,της τελευταιες 10 μερες καποιοι εκφραζουν παρομοια θεματα με την αξιολογηση ως προς της τιμες ,αυτο εχει επακολουθω καποια παιδια που το κανουν με καλη καρδια να απογοητευονται και να θελουν να μην ξαναμιλησουν σε εκτιμηση κτλ στο λεω αυτο γιατι και εγω το σκεφτομαι εντονα πολλες φορες(καλα αν το κανω δεν χασατε-με και κανενα επιστημονα βεβαιως βεβαιως αλλα λεμε τωρα)
υ.γ Παντως επειδη αναφερες 5 μηνυματα συμπαραστασης σε προσωπικο μηνυμα δεν τους τιμαει αυτο το γεγονος ουτε και ειναι κριτηριο να βγαλουμε συμπερασματα αν εχεις δικιο η αδικο και δεν με ενδιαφερει να σου πω και την αληθεια,απλα επειδη το αναφερες δεν μπορω να μην το σχολιασω ,καλομεσημερι και οπως εγραψες το χομπυ μας κανουμε φιλε
υ.γ Ενα τελευταιο γιατι τωρα το ειδα περι αναφορας χρυσων μελων κτλ και θα μιλησω καθαρα για εμενα και ως εκει
Εκει που κατουρησαν οι συλλεκτες ξεφυτρωσα εγω και συλλεκτικα ακομα και απο εσενα ειμαι ενα μηδενικο απλα μου αρεσει η παρεα και γραφω ,το οτι εχω γινει χρυσο μελος δεν παει να πει οτι ειμαι και συλλεκτης
Δεν συμφωνω μαζι σου αλλα σε διαβαζω, σχετικα με την μουγγα για τους νεους απλα θα σου πω να κανεις μια βολτα σημερα στο φεισμπουκ να δεις πως γδυνουν νεα παιδια που θελουν να ασχοληθουν με τον συλλεκτισμο πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελλες ,πουλωνταςξενα νομσιματα του κιλου ανα τετραδες 2 ευρω δηλαδη με 5000χιλιαδες τοις εκατο κερδος και δεν βρισκεται καποιος να γραψει στα παιδια που αγοραζουν οτι τους πουλανε
φουμαρα και αυτα τα παιδια θα ερθουν εδω σε κανενα μηνα και θα παρεξηγηθουν με εμενα με εσενα κτλ που θα τους πω οτι
ειναι του σωρου οχι του κιλου...καλο απογευμα