με κάλυψες πλήρως Ανάργυρε (αν θυμάμαι καλά είσαι συνονόματος)....σε πρώτη φάση κ εμένα εκεί πήγε ο νούς μου...ότι απλά το ήθελε κ κάποιος άλλος κ γι αυτό την ώρα εκείνη δεν πήρα απάντηση αφού ήταν στα τελευταία λεπτά η δημοπρασία, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής τώρα που το καλοσκέφτομαι, αυτό είναι απόλυτα λογικό κ σεβαστό
Βέβαια μπορεί να συνέβη και απλά το περί κίνησης στο φόρουμ..
Anyway,
Πιο πολύ επέμενα να πάρω απάντηση για να επιβεβαιώσω την δική μου "πρωτάρικη" εκτίμηση...και να μάθω μέσα απ αυτό, γιατί κ στα δικά μου μάτια φάνηκε καλή τιμή για την συγκεκριμένη ποιότητα του νομίσματος, κ ήμουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να το χτυπήσω...ένιωθα όμως κ μια σχετική ανασφάλεια για το αν έχω κρίνει σωστά το νόμισμα και την πατίνα που κουβαλάει...
Τώρα ηρέμησα...κ οφείλω κ ένα ευχαριστώ όχι μόνο για την απάντησή σου, αλλά κ επειδή έχω αρχίσει να μαθαίνω πολύτιμα πράγματα εδώ μέσα, που θα μου έπαιρνε μήνες να τα μάθω μόνος μου
υγ..κ μια ερώτηση που δεν επείγει περι δημοπρασιών...: όταν κάποιος δημοπρατεί κάτι με αρχική τιμή χαμηλή...και όσο περνάει ο χρόνος για κακή του τύχη δεν φτάνει σε τιμή που θέλει να το πουλήσει, σε μια λογική τιμή έστω. πχ το παραπάνω νόμισμα να έμενε στ 2$ ας πούμε..., τι γίνετε? πωλείται στα 2$ ή ο δημοπράτης ακυρώνει την δημοπρασία πριν τη λήξη της αν θέλει?
Γιατί αν δεν μπορεί να την ακυρώσει, επειδή όπως βλέπω οι περισσότερες δημοπρασίες ξεκινάνε από χαμηλά ακόμα κ για νομίσματα μεγάλης αξίας,υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσει-πουληθεί πχ 100δραχμο του 1876 στα 5$...
φιλικά, Αργύρης