dimitris41
|
|
« Απάντηση #90 στις: Μάρτιος 24, 2016, 03:13:22 μμ » |
|
Εγώ λέω να μην βγάλουν τίποτα να βρούμε την ησυχία μας!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Εν-αντι
|
|
« Απάντηση #91 στις: Μάρτιος 24, 2016, 03:37:48 μμ » |
|
μπα ολα μαζι θα τα βγαλουν......θα βγαλουν καμια παρτιδα με 2χρυσα ,2 ασημενια και κανα σετακι...χε###κανε...... το'' ολα μαζι μπορουμε'' ειναι πραγματικοτητα για την ττε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Incas_3
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #92 στις: Μάρτιος 24, 2016, 05:57:08 μμ » |
|
Βρέθηκα πριν 3 μέρες στη ΤΤΕ και μου είπαν ότι δεν βλέπουν φως...δεν έχουν καμμία ενημέρωση .. Και με ενα ελαφρύ μειδίαμα ...μου είπαν ουσιαστικά αν περιμένεις να βγει κάτι...Μπουτό το πλευρό να κοιμάσαι..πλήρη αποσύνθεση βλεπω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #93 στις: Μάρτιος 24, 2016, 07:20:28 μμ » |
|
Παιδιά συγνώμη το έχουν παράχε... με τόσες εκδόσεις.. Ναι να βγουν αλλά όχι τόσες..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sbgate4
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #94 στις: Μάρτιος 25, 2016, 12:08:28 πμ » |
|
Μαλλον δεν ξέρουν αν τα βγάλουν σε ευρώ η δραχμη Συμφωνώ με τον Δημήτρη οτι ειναι παρα πολλες εκδόσεις και θα χρειαστεί να τα πάρεις μαζεμένα (όσο αργούν θα τα βγάζουν στα κοντα ολα, οποτε θα ειναι και πολλα τα χρήματα σε κοντινό διάστημα)... Είδωμεν
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2016, 12:24:34 πμ από Sbgate4 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stam.g
|
|
« Απάντηση #95 στις: Μάρτιος 25, 2016, 10:48:32 πμ » |
|
Εγώ πάντως τα έχω όλα έτοιμα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #99 στις: Μάρτιος 27, 2016, 02:32:19 μμ » |
|
Δεν είμαι Χριστιανός (ούτε ''ανήκω'' σε κάποια άλλη θρησκεία), όμως θεωρώ ότι θα ήταν προσβλητικό για τη κάθε θρησκεία να τυπώνονται οι άγιοι πάνω σε νομίσματα-λεφτά. Επίσης είναι κάτι που θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Κάποια στιγμή θα ζητούσαν κάτι τέτοιο και οι μουσουλμάνοι, οι δωδεκαθειστές και ου το κάθε εξής. Ακόμα, δεν θα μου άρεσε και αισθητικά κάτι τέτοιο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Εν-αντι
|
|
« Απάντηση #100 στις: Μάρτιος 27, 2016, 04:39:06 μμ » |
|
Δεν είμαι Χριστιανός (ούτε ''ανήκω'' σε κάποια άλλη θρησκεία), όμως θεωρώ ότι θα ήταν προσβλητικό για τη κάθε θρησκεία να τυπώνονται οι άγιοι πάνω σε νομίσματα-λεφτά. Επίσης είναι κάτι που θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Κάποια στιγμή θα ζητούσαν κάτι τέτοιο και οι μουσουλμάνοι, οι δωδεκαθειστές και ου το κάθε εξής. Ακόμα, δεν θα μου άρεσε και αισθητικά κάτι τέτοιο...
καθολου προσβλητικο...μπορουμε να πρωτοτυπησουμε και να βαλουμε κατι που δεν εχουν βαλει οι αλλες ορθοδοξες χωρες..εμενα μου αρεσουν τα αναγλυφα στα παγκαρια...στη σχισμη να το αφησουμε κενο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 27, 2016, 06:22:53 μμ » |
|
Αγιους εχουν βαλει στο παρελθον σε νομισματα και αλλες χωρες, προχειρα μου ερχεται το ταληρο (5 lire) του Σαν Μαρινο. Απλως το βρισκω καπως ασχετο και πασε σαν θεμα σε συγχρονα νομισματα. Οι Μωαμεθανοι δεν θα το ζητουσαν, μιας και η θρησκεια τους απαγορευει , επι ποινη θανατου, την απεικονιση ιερων προσωπων (Αλλαχ, Μουχαμετης κλπ) οπουδηποτε, ενω οι δωδεκαθειστες πρεπει να εχουν ηδη καμια χιλιαδα αναμνηστικα νομισματα ξενων χωρων που απεικονιζουν τους θεους του Ολυμπου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #102 στις: Μάρτιος 27, 2016, 10:42:58 μμ » |
|
Νόμισμα με τον Χάρο δεν έχει σκεφτεί να βγάλει κανένας!!!
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (sic) και υπερθεματίζω λέγοντας ότι, όταν τα ΕΛΤΑ έβγαλαν τις θρησκευτικές εικόνες, αναρωτόμουν αν πρέπει να κάνω τον σταυρό μου όταν μπαινω σε Ταχυδρομικό Γραφείο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
|
|
« Απάντηση #103 στις: Μάρτιος 27, 2016, 10:56:10 μμ » |