lefmaggos
|
|
« Απάντηση #690 στις: Απρίλιος 16, 2013, 01:01:54 μμ » |
|
Τελικα ειναι ωρα για καμια λυριτσα η να περιμενουμε ακομα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #691 στις: Απρίλιος 16, 2013, 01:09:35 μμ » |
|
Το ότι ο Σόρος είναι με τους Ταύρους και όχι με τις αρκούδες είναι καλό σήμαδι για τους αισιόδοξους αλλά από την άλλη ακούγεται πως ο Σόρος είναι στους πωλητές των τελευταίων ημερών. Βγάλε άκρη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #692 στις: Απρίλιος 16, 2013, 05:48:17 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spykat
|
|
« Απάντηση #693 στις: Απρίλιος 16, 2013, 08:36:13 μμ » |
|
Το οτι ορισμενες κεντρικες τραπεζες αγοραζουν χρυσο δεν σημαινει απολυτως τιποτα για την τιμη του. Γερμανια και Αμερικη δεν αγοραζουν και ας γραφετε εσεις το αντιθετο εδω. Εκτος αν εχετε καποιο λινκ με επισημα στοιχεια για να δουμε το αντιθετο. Σχεδον ολες οι κεντρικες τραπεζες ειναι πωλητες τα τελευταία χρονια και μονο συγκεκριμενες αγοραζουν για δικους τους λογους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
thettalos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #694 στις: Απρίλιος 16, 2013, 08:43:37 μμ » |
|
Βρε βρε σαν τα χιονια που χαθηκες εσυ βρε τοσο καιρο Ασε Αντονιο, προβληματα!!!! ετρεχα να ξοδεψω τα ευρωπουλα που μαζεψα απο τις λιριτσες, πριν μου τα κουρεψει η Μερκελ! τη βρισκω να ειμαι παντα ενα βημα μπροστα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #697 στις: Απρίλιος 16, 2013, 09:21:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #698 στις: Απρίλιος 16, 2013, 09:45:01 μμ » |
|
Απιστευτο το σημερινο παλι!! :oΑφου επαιζε στο +20 εως +30 τελικα εκλεισε στο -89! :oΠεριεργα πραγματα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #699 στις: Απρίλιος 16, 2013, 09:57:36 μμ » |
|
καποια μεταφραση ειναι εφικτη?? ευχαριστω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
spykat
|
|
« Απάντηση #700 στις: Απρίλιος 16, 2013, 09:59:40 μμ » |
|
Το σαιτ της bild ειναι και επισημο τωρα??? Εγω ζητησα επισημα στοιχεια milou. Αν τα εχετε διαθεσιμα. Απο το αρθρο το μονο σχετικο ειναι οτι η Γερμανια θελει να επαναπατρισει τον χρυσο της απο Αμερικη, Αγγλια και Γαλλια, οχι οτι αγοραζει χρυσο. Επισης απο που βγαινει το συμπερασμα οτι οι ηπα αγοραζουν και αυτες χρυσο? Οι κεντρικες τραπεζες που αγορασαν περυσι και φετος ειναι αυτες που αγοραζουν εδω και 10 χρονια. Τιποτα το περιεργο σε αυτο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #701 στις: Απρίλιος 17, 2013, 11:03:43 πμ » |
|
Φρέσκο άρθρο από capital.gr για τον χρυσό. http://www.capital.gr/News.asp?id=1775436Προσωπική μου εκτίμηση ότι η άνοδος και η πτώση οφείλεται κυρίως στη ψυχολογία των ανθρώπων.Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά θα συμβεί,αν συνεχίσει να πέφτει ίσως δημιουργήσει πανικό αυτό και βγουν πολλοί πωλητές. Στη κατοχή μου δεν έχω ούτε μια λίρα αλλά ακόμα και αυτοί που έχετε αρκετές,αναλογιστείτε πόσο έχουν υποτιμηθεί τα πάντα (αναφέρομαι σε περιουσίες) τα ακίνητα,τα αυτοκίνητα,τα μαγαζιά,οι μετοχές, τα ομόλογα και πάνω απ όλα η ποιότητα ζωής των περισσότερων..να στεναχωριέστε και για τον χρυσό που αποτελεί μειοψηφία ενός χαρτοφυλακίου και είναι και το χόμπι σας είναι κρίμα..άλλωστε κάποιος χάνει μόνο όταν πουλάει και ότι κατεβαίνει ανεβαίνει!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
athas
|