Τα σλαμπ οταν εχουν λερωθει, να τα καθαριζετε με ενα βαμβακι με καθαρο οινοπνευμα.
Το ασετον με τα πλαστικα δεν εχουν τις καλυτερες σχεσεις.
Κατα τα αλλα, δικαιωμα σου ειναι φιλε μου να κανεις οτι θελεις με το νομισμα σου, αλλα μιας και δημοσιοποιεις την γνωμη σου και την κινηση σου, σε αυτα που λες υπαρχει σοβαρος αντιλογος.
1. το σλαμπ στην προκειμενη περιπτωση, περαν της φυσικης προστασιας, του προσεδιδε υπεραξια και για να πιστοποιηθει στοιχισε καποια χρηματα.
Αυτα, με την πραξη σου, τα πεταξες στα σκουπιδια.
Αν σε ενοχλουσε η εμφανιση του σλαμπ θα μπορουσες να το στειλεις για reholder, με εξασφαλισμενο τον βαθμο, εφοσον δεν ειχε βγει απο το σλαμπ.
2. Το οτι δεν σκοπευεις να το πουλησεις και γιαυτο δεν σε νοιαζει, θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οταν μεγαλωσεις καπως και ηλικιακα, θα καταλαβεις οτι στα συλλεκτικα δεν υπαρχει η λεξη"ποτε".
Εαν σε πεντε εξι χρονια θελησεις να το ανταλλαξεις η να το πουλησεις επειδη αλλαξες κατευθυνση η για χιλιους αλλους λογους, θα ξαναπληρωσεις την πιστοποιηση αναγκαστικα και, το κυριοτερο, ΔΕΝ ειναι καθολου σιγουρο οτι θα παρει τον ιδιο βαθμο.
3.Προσεχε, αυτα που ακους απο διαφορους στα συλλεκτικα, θα πρεπει να τα κρινεις με ωριμοτητα και με σκεψη, να μην ενθουσιαζεσαι απο συνθηματα.
Γιατι τα νομισματα σου τα πληρωνεις εσυ και μονον εσυ, για ρωτα μερικους συλλεκτες εμπειροτερους που πιθανον να σε χειροκροτουν, θα πεταγαν στα σκουπιδια χρηματικη υπεραξια απο ενα σλαμπαρισμενο νομισμα τους, σπαζοντας το?
Οσο για το "παιχνιδι" που λες στα raw, καλο ειναι, αρκει να μην γινεται στην δικη σου την πλατη.
Κύριε Δημήτρη,
1 και 2) εύχομαι να μην πουλήσω ποτέ τη συλλογή μου. Το νόμισμα είναι ακυκλοφόρητο οπότε έκλεισα το συγκεκριμένο.
όπως δεν είναι σίγουρο ότι θα πέρει τον ίδιο βαθμό, μπορεί και παρακάτω μπορεί να πάει και παραπάνω.
3) όλοι λένε να σλαμπάρεις οπότε είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που ακούω.
Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, απλά το γεγονός ότι έχεις ένα ωραίο νόμισμα σου δίνει στιγμιαία χαρά. Είμαι σίγουρος πως σε λίγο καιρό θα θέλω κι άλλο.
Σωστό ότι τα νομίσματα τα πληρώνω εγώ, αλλά το συγκεκριμένο το πήρα σχετικά καλά. Ναι παλαιότερα έχει ξαναγίνει σπάσιμο σλαμπ για τέτοιο σκοπό. Χρηματική υπεραξία το ξέρω ότι πετάω, αλλά δεν είναι το παν τα λεφτά στο χόμπυ. Δεν λέω πως πρέπει να σταματήσει η εμπορευματοποίησει του χόμπυ μας αλλά ας δούμε τι έγινε στο ποδόσφαιρα. όλα καθαρά μπίζνα και καθόλου συναίσθημα.
υ.γ.: πήρα ένα εναλεπτάκι του γεωργίου και αυτό ms. Αυτό δεν θα το σπάσω. Είναι όλα θέμα κατάστασης.