Καλησπερα κ απο εμενα, εγραψα 2-3 μηνυματα κ τωρα γραφω κ εδω, γιατι τωρα το ειδα!
Απο παρα πολυ μικρος ηδη,(8-9 ετων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
), διαβαζα τα μικυ μαους κ στην συνεχεια η τα ανταλασα με τα παιδακια στην γειτονια η τα πουλουσα σε παιδακια η ακομη κ στο αμγαζακι κ στο περιπτερο που πουλουσε κ μεταχειριμενα περιοδικα ηδη στα μεσα της δεκαετιας του 70!
Ακομη παιζαμε κ στον (φιτσο), παιχνιδι με {"ομαδες", ( κοματια μαρμαρενια)} τα περιοδικα, κ ακομη κ στο 21 η στο 31(ναι με χαρτια της τραπουλας) ηδη απο τα 12 μου! χεχεχε!
Βεβαια αφου ειχα καποια στιγμηπολυ μεγαλη συλλογη απο περιοδικα, τα εδωσα κ τα χαρισα κ καποιος απο το σπιτι τα επταξε, ναι καλα διαβασατε!
Οπως κ παραλιγο να χασω ετσι κ καμμια 100στι βινυλια!
Ασχοληθηκα ηδη απο την εφηβεια μου κ με συλογες ξενων γραματοσημων, κ με αρκετα νομισματα που "κληρονομησα" απο γιαγια!
Δυστυχως 3 ληστειες σε μαγαζι μου κ αλλες 3 ληστειες στο πατρικο μου, κ τα εχασα ολα. μονο κατι λιγα γραμματοσημα εμειναν..
Ειχα πολλα 30αρικα 20αρικα ασημενια, κ παρα πολλα (περι τα 100) 500αρικα κερματα, αναμνηστικα κ ολυμπιακων αγωνων συλλογουλες!
Ακομη αρκετους Παυλους κ Οθωνες, τα χαζευω τωρα εδω κ καποιες εβδομαδες, κ μου ερχονται στο μυαλο παιδικες μνημες ξανα!
Εδω θα ειμαι κ θα τα λεμε!
Θα ενδιαφερθω ξανα για ασημενια, επταετιας,κ μαλλον παλι Παυλους κ Οθωνες!