johnmak
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 12:51:09 πμ » |
|
Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από ώριμη σκέψη αρκετών ημερών αποφάσισα να ζητήσω τη διαγραφή μου από το στέκι, περίπου για τους ίδιους λόγους που αναφέρει και ο κ. Γιώργος παρακάτω. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση εκ μέρους μου μετά την τοποθέτηση αυτή. Απλά το αναφέρω εδώ για να μην νομίσει κάποιος φίλος ότι δεν απαντώ στα μηνύματά του και παρεξηγηθούμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον καθένα σας και καλή συνέχεια στη ζωή σας, φιλικά Γιάννης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 12:57:07 πμ » |
|
Βρε σεις τι παθατε βραδιατικα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
Han
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 01:10:59 πμ » |
|
Τι γίνεται βρε παιδιά βραδιάτικα το διαλύουμε ; Ηρεμήστε και μην αποχωρείτε . Δεν μπορούν όλων οι απόψεις να είναι αρεστές στον καθένα μας Αλλά ούτε και για κάτι που μας ενοχλεί να τα διαγράφουμε όλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stratis76
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 07:31:11 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 08:11:59 πμ » |
|
Δεν επαναπατρίζονται όμως τα υπόλοιπα κλεμμένα των κατοχών που εχει περάσει και περνά η Ελλάδα..!
Φίλοι μου αν η παραπάνω ανάρτησή μου ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά πραγματικά το μετανιώνω και σας καλώ να μείνετε στην παρέα του στεκιού. Πιστεύω πως είναι πιο πολλά και σημαντικά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
teris3
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 08:17:52 πμ » |
|
πάλι μασονοεβραιοι θα μας κυβερνούν. "Για το καλό μου"
Είναι νομίζω η στιγμή να ζητήσω από τους διαχειριστές να προχωρήσουν στη διαγραφή μου από το φόρουμ. Καλή συνέχεια!Ελα ρε φίλος τώρα έχουν ειπωθεί και ακουστεί τα πάντα εδώ μέσα, προσβλήθηκες τόσο πολύ πια από μια διαπίστωση (100% πραγματική εξάλλου) που έκανε ο φίλος και θίχτηκες τόσο ανεπανόρθωτα που θέλεις να αποχωρήσεις....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 09:11:11 πμ » |
|
Είναι κρίμα να αποχωρούν από την σελίδα άτομα που έχουν προσφέρει τόσα, κι έχουν βοηθήσει άλλα μέλη με τις γνώσεις τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 09:12:55 πμ » |
|
Είναι κρίμα να αποχωρούν από την σελίδα άτομα που έχουν προσφέρει τόσα, κι έχουν βοηθήσει άλλα μέλη με τις γνώσεις τους.
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 09:49:26 πμ » |
|
+1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 10:09:47 πμ » |
|
Συμφωνώ και επαυξάνω με τους προηγούμενους είναι κρίμα να χάνουμε άτομα που αναπτύσσουν το φόρουμ με τις γνώσεις τους και μια κουβέντα.
Ελπίζω πάντως να αλλάξει γνώμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 11:34:40 πμ » |
|
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 11:56:52 πμ » |
|
Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από ώριμη σκέψη αρκετών ημερών αποφάσισα να ζητήσω τη διαγραφή μου από το στέκι, περίπου για τους ίδιους λόγους που αναφέρει και ο κ. Γιώργος παρακάτω. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση εκ μέρους μου μετά την τοποθέτηση αυτή. Απλά το αναφέρω εδώ για να μην νομίσει κάποιος φίλος ότι δεν απαντώ στα μηνύματά του και παρεξηγηθούμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον καθένα σας και καλή συνέχεια στη ζωή σας, φιλικά Γιάννης
Γιάννη, συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά είσαι αυτός που σε βρήκαμε εδώ και δεν μας βρήκες. Αν κάποιος από μας διαφωνεί, αυτός να διαγραφεί και όχι εσύ. Αλλωστε είσαι και συντονιστής και όποιου του αρέσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 12, 2015, 02:16:59 μμ » |
|
ΠΩ! Δεν καταλαβαίνω Χριστό. Ας μου εξηγήσει κάποιος με πμ τι συνέβη; Είναι ο Γιώργος π κάποιος βουλευτής ή υπουργός;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|