Εντάξει ο καθένας έχει μια άποψη, αν έχει κάποιος διαφορετική είναι ελεύθερος να επιχειρηματολογήσει υπέρ της άποψής του. Αν πάλι δεν θέλει να το κάνει μπορεί απλά να προσπεράσει. Δηλαδή πρέπει να επιβάλουμε λογοκρισία στο τι θα λέει ο καθένας και πως θα εκφράζεται? ή μήπως θα απειλούμε ότι θα κρατήσουμε την αναπνοή μας μέχρι να έρθουν τα πράγματα στην δική μας οπτική?
Φίλε μου giorgos_p, αν και δεν συμμετέχω στις κουβέντες για τα μιλιτάρια κ.α. , τις παρακολουθώ και βλέπω ότι έχουν βάθος και ενδιαφέρον, πλουτίζουν το χώρο που αγαπάμε, το στέκι. Αλλά δεν είναι λόγος αυτός να ζητάς διαγραφή...
Φίλε μου, δεν είναι αυτό το ζήτημα. Προφανώς ο καθένας έχει μια άποψη και δεν περιμένω να έρθει κανείς στη δική μου.
Το θέμα είναι το κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει κανείς σε ένα χώρο όπου το
κυρίαρχο εκφρασμένο φαίνεται να τείνει προς τα κάπου έστω και δια της ανοχής, ειδικά όταν κάποιος δε θέλει να μπει σε μια αδιέξοδη κι ανούσια πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση σε ένα χώρο, η ύπαρξη του οποίου -από τον τίτλο του ακόμα- αποσκοπεί αλλού. Ειδικά αν έχει "προσπεράσει" αρκετές φορές.
Προτιμώ να αποχωρήσω από το να "συμφωνώ" έτσι σιωπηρά ή να ρημάζω κάθε θέμα με την αντιπαράθεση της δικής μου άποψης από το πουθενά.
Αυτά και δε θα ήθελα να επανέλθω. Καλή συνέχεια και καλό συλλεκτικό κυνήγι!!!