ellinas
|
|
« Απάντηση #105 στις: Αύγουστος 23, 2015, 12:15:21 μμ » |
|
Ενα κομματι μου με θυρεο που ειναι RARE 4 δηλ πως μεταφραζεται; ΟLALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Hannibal
|
|
« Απάντηση #106 στις: Αύγουστος 23, 2015, 12:22:04 μμ » |
|
Ενα κομματι μου με θυρεο που ειναι RARE 4 δηλ πως μεταφραζεται; Εντάξει, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι αριθμητικοί βαθμοί δυσκολίας (1, 2, 3, 4 κ.λ.π.) εξειδικεύονται στα ελληνικά με τα κατάλληλα επιρρήματα. Π.χ. "Ιδιαίτερα" σπάνια, "πολύ" σπάνια, "εξαιρετικά" σπάνια κ.λ.π. Προσωπική μου άποψη πάντα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #107 στις: Αύγουστος 23, 2015, 02:13:11 μμ » |
|
Οχι φιλε HANNIBAL.Το R4 σημαινει 10 κομματια γνωστα σε ολο τον κοσμο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #108 στις: Αύγουστος 23, 2015, 02:14:46 μμ » |
|
Ενα κομματι μου με θυρεο που ειναι RARE 4 δηλ πως μεταφραζεται; ΟLALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ελπιζω να μην φωναζεις μεσημεριατικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #109 στις: Αύγουστος 23, 2015, 02:45:01 μμ » |
|
Οχι φιλε HANNIBAL. Το R4 σημαινει 10 κομματια γνωστα σε ολο τον κοσμο Λαθος κε Μιλου ...αυτο ειναι το R5 δλδ 9 με 14 κομματια γνωστα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #111 στις: Αύγουστος 23, 2015, 08:49:54 μμ » |
|
Ενα κομματι μου με θυρεο που ειναι RARE 4 δηλ πως μεταφραζεται; Ξερολούκουμο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
mageiras
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #112 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:55:51 πμ » |
|
Για όποιον γνωρίζει (που φαντάζομαι εδώ μέσα θα είστε πολύ ) οι PROOF λίρες είναι πάντα πιο ακριβές από τις BU η αλλάζει ποτέ αυτή η σχέση? Και οι PROOF λίρες χρειάζονται πιστοποίηση ή το πιστοποιητικό που την συνοδεύει αρκεί?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #113 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 10:02:14 πμ » |
|
Για όποιον γνωρίζει (που φαντάζομαι εδώ μέσα θα είστε πολύ ) οι PROOF λίρες είναι πάντα πιο ακριβές από τις BU η αλλάζει ποτέ αυτή η σχέση? Και οι PROOF λίρες χρειάζονται πιστοποίηση ή το πιστοποιητικό που την συνοδεύει αρκεί? Οι proof ειναι ακριβοτερες απο τις BU γιατι ειναι κομματια συλλεκτικα.........απαραιτητη προυποθεση ειναι η λιρα proof να ειναι proof να μην εχει χασει δηλαδη τα χαρακτηριστικα της κοπης της γιατι τοτε η τιμη της πεφτει στα επιπεδα περιπου μιας κοινης λιρας(εκτος ελαχιστων περιπτωσεων)..........για τις νεες κοπες αποψη μου ειναι οτι το κουτι και το πιστοποιητικο που την συνοδευει ειναι η καλυτερη επιλογη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mageiras
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #114 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:06:19 μμ » |
|
Σόρυ για την καθυστέρηση αλλά έμπλεξα. Δηλαδή η αγορά μιας PROOF λίρας από συλλεκτική άποψη πάντα αξίζει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #115 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:10:09 μμ » |
|
Σόρυ για την καθυστέρηση αλλά έμπλεξα. Δηλαδή η αγορά μιας PROOF λίρας από συλλεκτική άποψη πάντα αξίζει?
Ω ναι!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
mageiras
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #116 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:19:18 μμ » |
|
Θεωρητικά λοιπόν η τιμή των PROOF λιρών με το χρόνο πάντα θα ανεβαίνουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #117 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:37:39 μμ » |
|
Θεωρητικά λοιπόν η τιμή των PROOF λιρών με το χρόνο πάντα θα ανεβαίνουν
λαθος... υπαρχει ο νομος της προσφοράς και της ζήτησης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mageiras
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #118 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:42:52 μμ » |
|
Ναι αλλα προσφορά δεν υπάρχει αφου οι κοπές τους παντα είναι πολυ περιορισμένες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #119 στις: Σεπτέμβριος 01, 2015, 09:52:15 μμ » |
|
Ναι αλλα προσφορά δεν υπάρχει αφου οι κοπές τους παντα είναι πολυ περιορισμένες.
Δεν ειναι ποτε τελειως απλα τα πραγματα, ουτε τελειως μονοσημαντα, γιατι εαν ηταν ετσι ολοι θα φροντιζαν να αγορασουν προυφ λιρες αβερτα και να κονομανε ακοπα. Πρεπει πρωτα να τριφτεις λιγο με το συλλεκτικο νομισμα για να πιασεις το νοημα ποτε μπορει να "συμφερει" η να μην συμφερει μια αγορα, και παλι μερικες φορες την πατανε και εμπειροι συλλεκτες σε ορισμενες αγορες τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
|