μαρκος
|
|
« Απάντηση #570 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:18:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #571 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:34:03 μμ » |
|
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αν έχεις λεφτά, δηλαδή, μαγειρεύεις πέντε-έξι φορές την ημέρα και τρως πέντε-έξι φορές την ημέρα;
Μου θυμίζεις μια συνάδελφο που έβραζε τα μακαρόνια μερίδα-μερίδα. Από το μισόκιλο έβραζε κάθε φορά το ένα τρίτο, για να είναι "φρέσκα" τα μακαρόνια...
Εγώ βράζω μια φορά την εβδομάδα ένα κιλό μακαρόνια και δύο κιλά όσπρια. Και τρώω όλη την εβδομάδα. Και τρώει και η μητέρα μου, όποτε θέλει.
Αν και... τώρα το καλοκαίρι, με τα γάλατα και τις σαλάτες... μένουν και παραπάνω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #572 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:45:53 μμ » |
|
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι σαφές "Εγκρίνετε την πρόταση των θεσμών?" Όσοι απαντούν "ΝΑΙ", ντε φάκτο αποδέχονται την λιτότητα, καλό θα είναι λοιπόν, για την δική τους απόφαση, να μην ψάχνουν δικαιολογίες και άλλοθι αλλού...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #573 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:52:45 μμ » |
|
εγω παλι πιστευω οτι αν δεν βγαινανε ολοι αυτοι που καταστρεψανε την Ελλαδα να προπαγανδιζουνε υπερ του ναι ισως και να εβγαινε τελικα.τους εχει ενημερωσει κανενας οτι δεν πειθουν πλεον τον κοσμο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #574 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:54:02 μμ » |
|
εγω παλι πιστευω οτι αν δεν βγαινανε ολοι αυτοι που καταστρεψανε την Ελλαδα να προπαγανδιζουνε υπερ του ναι ισως και να εβγαινε τελικα.τους εχει ενημερωσει κανενας οτι δεν πειθουν πλεον τον κοσμο!
Όπου υπάρχουν πρόβατα, υπάρχουν και λύκοι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #575 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:58:14 μμ » |
|
Καλά, εσύ πιστεύεις ότι ο ήλιος είναι τετράγωνος, αλλά... τι μας νοιάζει εμάς... :-)>
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #576 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:26:50 μμ » |
|
και για να ξερουμε που ειμαστε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #577 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:28:54 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #578 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:33:21 μμ » |
|
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι σαφές "Εγκρίνετε την πρόταση των θεσμών?" Όσοι απαντούν "ΝΑΙ", ντε φάκτο αποδέχονται την λιτότητα, καλό θα είναι λοιπόν, για την δική τους απόφαση, να μην ψάχνουν δικαιολογίες και άλλοθι αλλού... η ερωτηση του δημοψηφισματος ειναι......ειστε υπερ του ανυπαρκτου η υπερ του αγνωστου. ο μονος σκοπος του ειναι αν βγει ναι ετσι ηθελε ο λαος οποτε παρτε τα μετρα,αν βγει οχι οι κακοι ξενοι θελουν αυτα τα μετρα. και ο μονος λογος για τον οποιο γινεται ειναι αυτος. Τσακαλώτος: Πήγαμε σε δημοψήφισμα γιατί η πρόταση δεν περνούσε στη Βουλήhttp://news.in.gr/economy/article/?aid=1500009749απλα πραγματα.μη κανεις και συ σα το μπαρουφακη....αν βγει το ναι χανει η δημοκρατια ειπε σημερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
zafeiris1988
|
|
« Απάντηση #579 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:37:13 μμ » |
|
Έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #580 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:40:08 μμ » |
|
Ενώ όσοι λένε όχι την λιτότητα την δημιουργούν μόνοι τους...
Το θέμα ειναι να πούμε ότι δεχόμαστε να αλλάξουμε προς το καλυτερο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #581 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:44:01 μμ » |
|
οι εξελιξεις ομως τον δικαιωνουνε.το Δ.Ν.Τ αλλαξε τροπαριο μολις εφαγε και την πιστολια και μιλαει για κουρεμα χρεους 30% και αποπληρωμη του υπολοιπου σε βαθος εικοσαετιας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #582 στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:45:57 μμ » |
|
Γιωργο Ποσα μπανια(στην θαλασσα εννοω)εχεις κανει φετος.Εγω κανενα.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2015, 01:58:51 μμ από giannist »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|