belpedro
|
|
« Απάντηση #555 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:02:57 πμ » |
|
Εγω λεω οτι επειδη προπαγανδα υπαρχει εκατερωθεν (οχι η ναι γιατι αλλαξαμε και τη φυσικη συλλογιστικη πορεια στην ελλαδα!!)να ενημερωνομαστε σφαιρικα και να μην αποφευγουμε τη μια φακα και πεφτουμε στην αλλη,οτι κ αν σημαινει αυτο.Αυτο μονο
Εγω φιλε μου ενημερωνομαι απο το διαδυκτιο, οι παπουδες που μονο την τηλεωραση εχουν για πες μου τι ειδους ενημερωση τους γινεται?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
salonico
|
|
« Απάντηση #556 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:08:06 πμ » |
|
Το ΟΧΙ έχει χάσει 5 μονάδες στην ψηφοφορία μας από το τελευταίο Σάββατο. Παρόλα αυτά ισχυρό. Για να δούμε αύριο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #557 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:23:43 πμ » |
|
Τι? Ψέματα λέει ο πατάταμπλουμ ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #558 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:25:31 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #559 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:30:32 πμ » |
|
Απ την πολλή περηφάνεια και φανατισμό προσέχετε μη γίνετε εσείς οι ξερόλες καρπαζοεισπράκτορες. Να χαρώ εγώ δημοκρατικότητα και σεβασμό της άλλης άποψης!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #560 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:36:55 πμ » |
|
αγαπηστε αλληλους εν ομονοια ομολογηστε το Πατρι και το Υιο και το Αγιω Πνευματι πηγα στην εκκλησια και ηρεμησα σημερα το συνιστω σε ολους ουτε υποψια διαξιφισμων giannist ταμπακχανιωτικα ;;;σε βρισκω κορυφη φιλε συμφωνω να λεμε την αποψη μας αλλα μην χαλαμε της καρδιες μας χθες ενα καλο φιλαρακι εκοψε να μιλαει με την μανα του,δεν ειναι αυτα λογικα πραγματα παιδια και ενα ασχετο τα καναλια βγανουν οριακα ναι.το διαδικτυο φεισμπουκ -στεκι κτλ μη κατευθυνομενα βγαζουν συντριπτικα οχι,εχει εξηγηση αυτο;;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #561 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:38:03 πμ » |
|
Απ την πολλή περηφάνεια και φανατισμό προσέχετε μη γίνετε εσείς οι ξερόλες καρπαζοεισπράκτορες. Να χαρώ εγώ δημοκρατικότητα και σεβασμό της άλλης άποψης!!!
Δεν ξερω σε ποιον απευθυνεσαι? Δευτερα ερχεται η αδερφη μου με τη οικογενεια της στο νησι και θα τη φιλοξενησω μια εβδομαδα. Θα μεινουν Κυριακη Αθηνα να ψηφισουν ΝΑΙ και το βραδυ θα ταξιδεψουν. Μια χαρα θα περασουμε και βεβαιως θα κανουμε και τις συζητησεις μας με σεβασμο ο ενας για τις αποψεις του αλλου!!! Δεν νομιζω να εχω προσβαλει κανενα με οτι εχω ανεβασει.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #562 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:38:12 πμ » |
|
Καλημέρα Μαρκο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #563 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:44:57 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #564 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:49:28 πμ » |
|
Φίλε belpedro δεν σε γνωρίζω προςωπικα αλλα απ τα γραπτά σου σε θεωρώ συγκροτημένο και ώριμο συζητητή. Απευθύνομαι σε αυτούς που μιλάνε για τους άλλους με όρους 'φάπας', 'υποτέλειας' κλπ κλπ κι αυτοαναγορεύονται ταυτόχρονα αξιοπρεπείς δημοκράτες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #565 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:52:01 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #566 στις: Ιούλιος 04, 2015, 11:54:35 πμ » |
|
Θοδωρή αντε για μπανιο γιατι θα πεταχτει τωρα ο Γιωργος .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #568 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:04:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #569 στις: Ιούλιος 04, 2015, 12:14:02 μμ » |
|
Πολύ... αριστοκράτες μού 'χετε γίνει μερικοί... Εγώ μαγειρεύω δυο φορές την εβδομάδα... "εξ ανέκαθεν".
Και ειδικά το καλοκαίρι, φασολάκια από το ψυγείο είναι και πολύ δροσερά. ;-)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|