Δέκα σοβαροί λόγοι, που δε θέλω τη δραχμή :1. Επειδή πρόσφατα αποφάσισα να ασχοληθώ με συλλογή ευρώ, και ετοίμασα τις θήκες για τις σειρές με όλες τις χώρες, θα έχω πολλά κενά στο άλμπουμ.
2. Θα πρέπει να αλλάξω όλο τον online κατάλογο που έχω (
www.mycoins.gr), και να προσθέσω διπλή επιλογή τιμών, σε ευρώ και δραχμή, το οποίο θα μου φάει ένα μήνα προγραμματισμού και μπόλικη φαιά ουσία.
3. Δε θα συνεχίσει η σειρά των 10 ευρώ, 'Ελληνικός Πολιτισμός'
4. Πάνω που ξεπέρασα τον υπολογισμό της αντιστοιχίας των ευρώ σε δραχμές, θα πρέπει να τον κάνω αντίστροφα, από δραχμές σε ευρώ.
5. Η μεγάλη μου κόρη, φέτος έμαθε να κάνει πράξεις με ευρώ (3η δημοτικού) και θα πρέπει να στρωθούμε να της μάθουμε να υπολογίζει σε δραχμές.
6. Δε θα μπορώ να σχολιάζω στο θέμα του Στεκιού : Νομισματικό πρόγραμμα ΤτΕ έτους ΧΧΧΧ
7. Θα βλέπω στον ύπνο μου τον Σημίτη, να μου λέει 'Είναι ευρώ, είναι καλό' και να βγάζει μαζί με τον Παπαδήμο ευρώ από το ΑΤΜ.
8. Πιθανότατα λόγω πληθωρισμού να πρέπει να πάρω επαγγελματικό κομπιουτεράκι που να δείχνει 20 ψηφία.
9. Θα πρέπει να αλλάξω όλα τα τεφτέρια από τα βερεσέ που έχω.
10. Με το που θα επιστρέψουμε στη δραχμή, ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης θα είναι να μπούμε στο ευρώ.
ΥΓ
Μέρες που έρχονται, ας μη χάνουμε το χιούμορ μας.