Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 22, 2024, 09:52:07 πμ
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Θα επιστρέψουμε στη δραχμή  (Η ψηφοφορία έληξε: Ιούλιος 01, 2015, 08:07:56 μμ)
ΝΑΙ - 27 (42.9%)
ΟΧΙ - 36 (57.1%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 61

Σελίδες: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Επιστροφή στη δραχμή;  (Αναγνώστηκε 29620 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
miltos1819
Αργυρό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

silver and gold is only real money!

Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 22, 2015, 12:02:44 πμ »

Συμφωνώ σε όλα.Τί απο όλα αυτά όμως που αναφέρεις,έβλαψαν τον Γερμανό φορολογούμενο-ασφαλισμένο.Η ηγεσία της χώρας τους λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον του κράτους.Διέφθειραν κάποιον που δεν ήθελε να διαφθαρεί;
και στον β παγκοσμιο που σκοτωσανε εκατομμυρια ανθρωπους για το συμφερον του μεσου Γερμανου το κανανε.και που ληστευουνε σημερα μεσω των εταιριων τους αδυναμα και μικρα κρατη πιστευεις οτι αφου μπορουνε καλα κανουνε?ειναι σαν να νομιμοποιεις τους νταβατζηδες και δολοφονους με την αποψη οτι αφου μπορουνε καλα κανουνε.Δυστηχως αν ο ισχυρος δεν διακατεχετε απο το αισθημα δικαιου γρηγορα εξελισετε σε τυραννο!Αλλα μαθε οτι οι τυρρανοι εχουνε και ασχημο τελος.Εγω προσωπικα δεν θα αισθανομουν πολυ υπερηφανος αν ημουν Γερμαναρας ξεροντας οτι για να εχω ωραιους δρομους,νοσοκομεια,χαμηλη φορολογια και γενικα για να ζω ανετα πρεπει να σκοτωνω εκατομμυρια ανημπορων και φτωχων ανθρωπων.Δες για παραδειγμα την Αφρικη.Πεθαινουν εκατομμυρια παιδια απο ΠΕΙΝΑ για να κλεβουνε τα διαμαντια,τον χρυσο,το πετρελαιο τους κατι Γερμαναραδες,ολλανδοι,Γαλλοι και Αμερικανοι.Στα δικα μου ματια παντα θα φαινονται δολοφονοι και δεν θα προσπαθω ποτε να ψαξω την δικαιολογια οτι αφου μπορουνε καλα κανουνε.
Καταγράφηκε
HONEST
Αργυρό μέλος

Αν τα λάθη διδάσκουν,τότε έχω καταπληκτική μόρφωση

Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 22, 2015, 12:19:15 πμ »

Οταν οι Γερμανία έχτιζε έναν υγιή δημόσιο τομέα,ένα φορολογικό σύστημα που δέν αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι,ένα συνταξιοδοτικό ανταποδοτικό και μια βαριά βιομηχανία,κάποιοι τριγυρνούσαν από πολιτικό σε πολιτικό για να πουλήσουν την ψήφο τους ή και την ψυχή τους ακόμα,κάποιοι έκαιγαν την Ελλάδα για να την κάνουν οικόπεδα,κάποιοι δήλωναν 10000 πρόβατα δανειζόμενοι και του συγχωριανού τους και πολλά άλλα.Ποιός να ενώσει λοιπόν το λαό;Και για ποιόν λαό μιλάμε τελικά;Για τον υπερήφανο Ελληνα που μας  έμαθαν οι γονείς και οι δάσκαλοι,ή για τον Ελληνα που γνωρίσαμε στα μπουζούκια,το club,τη δουλειά,το νοσοκομείο ή στη δημόσια υπηρεσία;Δεν θέλω να θίξω κανέναν,δεν ξέρω και κάποιον έτσι και αλλοιώς.Απλά,το κομματικό κράτος κυβερνά πολλά χρόνια,με το ίδιο παντελόνι και το ίδιο βρώμικο εσώρουχο.Απλά αλλάζει χρώμα στο πουκάμισο.Αλλοτε πράσινο,μετά μπλέ και μετά ρόζ....

...Απλά,το κομματικό κράτος κυβερνά πολλά χρόνια,με το ίδιο παντελόνι και το ίδιο βρώμικο εσώρουχο.Απλά αλλάζει χρώμα στο πουκάμισο.Αλλοτε πράσινο,μετά μπλέ και μετά ρόζ....

αυτή την παρομοίωση δεν την είχα ακούσει! πραγματικά έμεινα έκπληκτος!!!!! Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη
εγώ θα άλλαζα το εσώρουχο με τη λέξη σώβρακο......(είναι πιασάρικο!! Μεγάλο χαμόγελο)
αλλά πόσο δίκιο έχεις φίλε μου!!!!! Κλείσιμο ματιού

[/quote]
Τα σεβη μου... με κάλυψες η πάρομοιωση με το παντελόνι,απλά επική...
Δεν ξέρω για τούς γερμανους αλλά για μας τα ειπες σχεδόν όλα.
Ειναι βεβαιως και τα αναπτυξιακα δάνεια πού έγιναν καγιεν και τα έφαγαν βουλγαρες πολ ντανσερς.... Κλείσιμο ματιού κ.λ.π.
Και όσο για τον ντόκτορ  ζιβαγκο, εμένα μου έχει μεινει το ''τσοβόλα δωστα όλα '' , και τα παμπερς...
Οι 3 8ετίες δεν με εκπλήσσουν,χέρι πού σε ταΐζει,το φιλας. με την διαφορά ότι ταΐζε τούς πατεράδες μας με δανεικά πού θα πληρώνουν τα εγγόνια μας....
ΓΚΡΑΤΣΙΑ ΚΟΣΚΩ'ΤΑ...! Σαρκασμός
Καταγράφηκε

THINK BEFORE TYPE
miltos1819
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούνιος 22, 2015, 12:23:24 πμ »

και κατι τελευταιο για τον Ανδρεα γιατι λεγονται και ανακριβειες.Παραδωσε στον Μητσοτακη κρατος και οχι @@@@@@@@@.το χρεος οταν ανελαβε ο Μητσοτακης ηταν στο 70% του Αεπ και αυτος το πηγε στο 110%.να μην μιλησω για Σημιτη γιατι ολοι ξερουμε νομιζω την συνεχεια.Αλλα μαθετε και το εχω ξαναγραψει στο στεκι οτι η Αμερικη χρωσταει 15 τρις δολλαρια.το βελγιο ως προς το Αεπ περισσοτερα απο εμας.Ακομα και η Γερμανια ειναι καταχρεωμενη μεσω κυριως της ντοιτσε μπανκ που εχει τζογαρει 2 τρις σε τοξικα παραγωγα.Ενας Αμερικανος οικονομολογος προσφατα εγραψε οτι αν σκασει η φουσκα της ντοιτσε μπανκ τοτε η λιμαν μπραδερς θα μοιαζει με ανεκδοτο.Την Ελλαδα επιτηδες θελουνε να την εξαθλιωσουνε για να αρπαξουνε πετρελαιο,λιγνιτη,βωξιτη,χρυσο,ουρανιο κ.α.Αν δεν ειχαμε τοσο πλουτο στο υπεδαφος μας δεν θα ασχολιοτανε κανεις με εμας.Αυτη ειναι η ευλογια και καταρα μας οπως του ιρακ,Λιβυης,Νιγηριας,βενεζουελας και πολλων αλλων χωρων.
Καταγράφηκε
methodios
Χάλκινο μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούνιος 22, 2015, 12:24:31 πμ »

εγω εχω επιστρεψει εδω και χρονια στις δραχμες και συγκεκριμενα στα 20δραχμα του παυλου και στα 30δραχμα  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
Αντωνης
Αργυρό μέλος

Τι κανεις μπαρμπα?? κουκια σπερνω....

Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούνιος 22, 2015, 06:47:05 πμ »

εγω εχω επιστρεψει εδω και χρονια στις δραχμες και συγκεκριμενα στα 20δραχμα του παυλου και στα 30δραχμα  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

xaxxaxaxaxax +1000000
Καταγράφηκε
heretic77
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιούνιος 22, 2015, 09:38:32 πμ »

Ασχετο, αλλα αυτα τα εισκοσαρικα τα ασημενια του 60, τι τα κανουν αυτοι που τα θελουν? Τα λιωνουν? Ποσα κυκλοφορουνε πια αν οντως γινεται αυτο?
Καταγράφηκε

To συλλεκτικο μου καναλι https://www.youtube.com/channel/UC7Y1rZIJJwfT2IhUkIfrzVw
giannist
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιούνιος 22, 2015, 09:43:00 πμ »

τα Χαιρονται  Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
silahim
Πλατινένιο

Σοφόν το σαφές.

Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούνιος 22, 2015, 01:32:33 μμ »

και κατι τελευταιο για τον Ανδρεα γιατι λεγονται και ανακριβειες.Παραδωσε στον Μητσοτακη κρατος και οχι @@@@@@@@@.το χρεος οταν ανελαβε ο Μητσοτακης ηταν στο 70% του Αεπ και αυτος το πηγε στο 110%.να μην μιλησω για Σημιτη γιατι ολοι ξερουμε νομιζω την συνεχεια.Αλλα μαθετε και το εχω ξαναγραψει στο στεκι οτι η Αμερικη χρωσταει 15 τρις δολλαρια.το βελγιο ως προς το Αεπ περισσοτερα απο εμας.Ακομα και η Γερμανια ειναι καταχρεωμενη μεσω κυριως της ντοιτσε μπανκ που εχει τζογαρει 2 τρις σε τοξικα παραγωγα.Ενας Αμερικανος οικονομολογος προσφατα εγραψε οτι αν σκασει η φουσκα της ντοιτσε μπανκ τοτε η λιμαν μπραδερς θα μοιαζει με ανεκδοτο.Την Ελλαδα επιτηδες θελουνε να την εξαθλιωσουνε για να αρπαξουνε πετρελαιο,λιγνιτη,βωξιτη,χρυσο,ουρανιο κ.α.Αν δεν ειχαμε τοσο πλουτο στο υπεδαφος μας δεν θα ασχολιοτανε κανεις με εμας.Αυτη ειναι η ευλογια και καταρα μας οπως του ιρακ,Λιβυης,Νιγηριας,βενεζουελας και πολλων αλλων χωρων.

Φίλε Μίλτο να με συχωρείς.....αλλά καμία ανακρίβεια δεν ειπώθηκε.
Όταν παρέλαβε ο Α. Παπανδρέου το χρέος ήταν 22% του αεπ και όταν παρέδωσε είχε τριπλασιαστεί και
είχε φτάσει στο 65%!!!!!!!!!!!
Με ΔΥΟ υποτιμήσεις στη δραχμή,μέσα σε μία πενταετία. 1985-1989!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρωτοδάσκαλος της κομπίνας (ο πρώτος που ''μαγείρευε'' το χρέος) !!!!!!!!!!!
Πρωτοδάσκαλος των κομματικών στρατών και της ρεμούλας του δημοσίου!!!!!!
Πρωτοδάσκαλος.......όλων αυτών που ''τραβάμε'' τώρα,εμείς και τα παιδιά μας!!!!!!!!!!!
Πρωτοδάσκαλος των πάμπερς των Κοσκωτάδων και τον ''κολόσπιτων''!!!!!!!
και πολλά άλλα,που ίσως δεν γνωρίζεις.
Και για να μην φανεί ότι μεροληπτώ υπέρ κάποιου κόμματος......
οι επόμενοι που ήρθαν ................τα έκαναν τρείς φορές χειρότερα!!!!!!!!!!!!
Βλέπεις είχαν καλό δάσκαλο!!!!!!!!!!!!!!!!
ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!! Ακόμα και σήμερα που κάνουμε αυτές τις κουβέντες.
Καθύκια που δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται την πατρίδα μας και τους πολίτες της!!!

Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιους. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Αγανάκτηση με έχει πιάσει.....πόσο εύκολα ξεχνά ο Έλληνας.....και στην επόμενες
εκλογές το ρίχνει ΠΑΛΙ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Απορία

Καταγράφηκε
miltos1819
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούνιος 22, 2015, 03:14:06 μμ »

φιλε μου συμφωνω απολυτα με οσα λες.Απλα αυτο που λεω εγω ειναι οτι αυτη τη στιγμη μας χρειαζετε ενας ηγετης που να ειναι ετοιμος να τιναξει την μπανκα-ευρωπαικη ενωση στον αερα αν χρειαστει να το κανει.και οι Αμερικανοι εχουνε τεραστιο χρεος αλλα δεν κοβουνε μισθους και συνταξεις στους δικους τους.Απλα τυπωνουν ολο και περισσοτερο χρημα.Επομενως τις λυσεις τους μεσω Δ.ν.τ ας της κρατησουνε για τον εαυτο τους.Ο ηγετης για μενα ειναι αυτος που δεν φοβαται το αυριο.Αυτος που δεν καταλαβαινει απο απειλες και δεν υπολογιζει τις συνεπειες.Ο Ανδρεας εκανε πολλα λαθη και ειναι ολα σωστα οσα αναφερετε αλλα ειχε τα χαρακτηριστικα του ηγετη.
Καταγράφηκε
miltos1819
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 22, 2015, 03:28:02 μμ »

και να πω κατι που πιθανοτατα δεν το ξερετε για τον Αυγουστινο Καντιωτη για τον φιλο θεοδωρο μιας και τον ανεφερε.Και αυτος εκανε πολλα λαθη αλλα ηταν ενας πραγματικος ηγετης που δεν φοβοτανε τιποτα.Πριν αρκετα χρονια ο Σεραφειμ ειχε συγκαλεσει συνοδο των Μητροπολιτων.Το θεμα ηταν τι πρεπει να φορουνε οι λαικοι και επικρατουσε η αποψη να διωχνουνε τον κοσμο απο την εκκλησια που δεν ηταν ευπρεπως ντυμενος.Ειπανε πολλοι μητρολιτες την αποψη τους και ηταν συμφωνοι ολοι με τον παντοδυναμο τοτε Αρχιεπισκοπο Σεραφειμ.Ωσπου ο ιδιος ο Σεραφειμ ρωτησε τον Καντιωτη ο οποιος δεν ειχε μιλησει καθολου ως τοτε να πει την αποψη του.Ο Καντιωτης σηκωθηκε και ειπε τρεις μοναχα λεξεις-μπουρδες,μπουρδες,μπουρδες-αφηνοντας τους ολους αφωνους και σηκωθηκε και εφυγε.Ετσι δεν περασε η σκληρη γραμμη Σεραφειμ τοτε για την ενδυμασια των λαικων στην εκκλησια.
Καταγράφηκε
Sp1
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούνιος 22, 2015, 04:28:31 μμ »

http://newsnea.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%C2%AB%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9-%CE%B7
Καταγράφηκε
elpidoforos
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούνιος 22, 2015, 05:04:43 μμ »

Τα είπαμε αυτά καιρό τώρα, είναι όλα ένα παιχνίδι συμφερόντων.
Οι αγορές το γεγονός που θα προκύψει, το έχουν προεξοφλήσει καιρό.
Καταγράφηκε
babis
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούνιος 22, 2015, 06:00:58 μμ »

Δραχμή τέλος
Καταγράφηκε
elpidoforos
Πλατινένιο