επειδη ετυχε, και αγορασα εγω, το συγκεγκριμενο ταλληρο,μου ειχε κανει εντυπωση,που δεν κτυπηθηκε.και οποιος θυμαται περασε γρηγορα,ωστε δεν προλαβα στην αρχη να το πλειωδοτησω,και ξαναρχισε παλι απο την αρχη,(υστερα απο αιτηση μου,στην επιτροπη,που εγινε δεκτη)οπου φυσικα το αγορασα με την πρωτη τιμη εκκινησης,αφου κανεις αλλος δεν το διεκδικησε.το πιστευετε,οτι ενω εχω, και αλλα μοναχου,και ακυκλοφορητο,αυτο δεν το πουλαω,και μου το εχουν ζητησει πολλα παιδια,σε πολυ καλες τιμες.σιγουρα το μαλλι του ειναι αραιο,αλλα εχει μια υπεροχη,ομοιομορφη φθορα του χρονου,αλλα και με αναλοιωτα, σχεδον ολα τα υψηλα σημεια,εκτος του φρυδιου φυσικα.κοιταξτε τα ανθακια,στο στεμμα,τα φυλλα,τα γραμματα που ειναι πολυ καλα τυπωμενα,κλπ.για μενα αυτο το νομισμα, ειναι απο τα αγαπημενα μου, και ας εχω,πολυ πιο σπανια η ακριβα.μερικες φορες ο χρονος, δημιουργει νομισματα καλυτερα απο ακυκλοφορητα.σιγουρα υποκειμενικα,και οχι κυριολεκτικα,για εναν σοβαρο συλλεκτη.οσο για τα κτυπηματα της περιφερειας,σιγουρα στα μεγαλα αργυρα ιδιως,μετα απο πεσιμο,δημιουργουν, σημαντικωτατες φθορες.σε ενα κρητικο,σχεδον ακυκλοφορητο!!! ταλληρο ενος φιλου,με θυρεο,μαλλι, μουστακι, τελεια,δημιουγησε ενα σημαδι στο υψος της κορυφης του θυρεου,που σχεδον το νομισμα χαλασε ολην την παλια του οψη.μην ξεχναμε μια λεπτομερεια, ειναι ικανη να διπλασιασει,η και να κατεβασει την τιμη ενος νομισματος.χαιρετω,γιαννηςτ.
θα μπορουσαμε να είχαμε μια καλύτερη φωτό του νομίσματος?Αν σας είναι ευκολο....Σας ευχαριστώ.