Mikis
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Απρίλιος 04, 2015, 06:41:54 μμ » |
|
Τι βαθμό θα έπερνε??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 04, 2015, 07:02:08 μμ » |
|
Φιλε μου καλησπερα, με τα λεφτα (ή με λιιιγα παραπανω)που θα δωσεις για να το βαλεις σε κουτι μπορεις να βρεις ενα σε ms64-65. Aν αυτο που θες για το νομισμα σου ειναι "κουτι" στειλτο' αλλα δεν νομιζω να αξιζει. Κατα τα αλλα ειναι ενα 30αρι καλο νομισμα AUNC Φιλικα παντα ετσι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 05, 2015, 09:31:42 μμ » |
|
Μια χαρα ακυκλοφορητο ειναι με ελαχιστα contact marks (σημεια επαφης) και με την (ομορφη για μενα) πατινα του Να το χαιρεσε. Α μα αρεσει σε σενα μην ακους τι θα σου ουν οι αλλοι (παλι γνωμη μου )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 05, 2015, 09:33:38 μμ » |
|
Αu είναι φιλε. Μπορεις να βρεις ευκολα καλυτερο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 05, 2015, 09:49:11 μμ » |
|
Καλησπερα coll. Που ειναι τα "σημαδια" που το κανουν au? Η ερωτηση ειναι για να μαθαινουμε. Σοβαρα, εγω μονο κατι γραμμες βλεπω οπως εγραψα και για αυτο ειπα AUNC Εχει καταβασματα? σημαδια αλλα? πες αν δεν σου κανει κοπο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 05, 2015, 09:54:13 μμ » |
|
Καλησπερα coll. Που ειναι τα "σημαδια" που το κανουν au? Η ερωτηση ειναι για να μαθαινουμε. Σοβαρα, εγω μονο κατι γραμμες βλεπω οπως εγραψα και για αυτο ειπα AUNC Εχει καταβασματα? σημαδια αλλα? πες αν δεν σου κανει κοπο Εχει αρκετα ως πολλα σημαδια για φτηνο νομισμα και γι αυτό το καταταξα ως au. και χαμηλο ms να είναι δεν μου λεει κατι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 05, 2015, 09:56:18 μμ » |
|
Μπρε Παναή, μας μπέρδεψες. AU και AUNC είναι το ίδιο πράγμα, δηλαδή "σχεδόν ακυκλοφόρητο".
Ή λες κάτι άλλο κι εγώ κατάλαβα άλλα αντ' άλλων;
Κάποια σημαδάκια στο κέντρο του σταυρού (μπροστά) και στους κροτάφους του μεσαίου κεφαλιού (ώρα 6) και του δεξιά (ώρα 4:30) δείχνουν μια κάποια κυκλοφορία...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 05, 2015, 10:07:17 μμ » |
|
Μπρε Παναή, μας μπέρδεψες. AU και AUNC είναι το ίδιο πράγμα, δηλαδή "σχεδόν ακυκλοφόρητο".
Ή λες κάτι άλλο κι εγώ κατάλαβα άλλα αντ' άλλων;
Κάποια σημαδάκια στο κέντρο του σταυρού (μπροστά) και στους κροτάφους του μεσαίου κεφαλιού (ώρα 6) και του δεξιά (ώρα 4:30) δείχνουν μια κάποια κυκλοφορία...
Μπρε τζανουμ χαχα καλο thumps up A μπραβο Γιωργο καλα καταλαβες, αυτο ελεγα με το About UNCirculated. Δηλ οτι ειναι σε κατασταση προς το ακυκλοφορητο. Δεν ειμαι και grader (ουτε μπουλτοζα )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 05, 2015, 10:26:43 μμ » |
|
Χμμμ.... εκτός αν εννοούσες αμερικάνικο au και ευρωπαϊκό aunc. :-/ (Εδώ έχεις δίκιο, γιατί μπρδευόμαστε όλοι...)
Ή εννοούσες κάτι αντίστοιχο με το aVF (almost VF). Χμμ.... το aVF δεν είναι "βαθμός", είναι λεπτομέρεια βαθμού. Το aUNC, όμως, είναι "βαθμός" ξεχωριστός...
(Τα γράφω με την ευκαιρία για όλους τους νεώτερους.)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 06, 2015, 07:11:48 πμ » |
|
XF-40,45 Αρκετα κατεβάσματα,γρατζουνιες στα προσωπα των βασιλεων,κλπ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 08, 2015, 01:15:13 μμ » |
|
XF-40,45 Αρκετα κατεβάσματα,γρατζουνιες στα προσωπα των βασιλεων,κλπ.
ΟΥΣΤ ρε Γιάννη που είναι XF, Χαμηλό ακυκλοφόρητο είναι, άντε μεσημεριάτικα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 08, 2015, 01:44:31 μμ » |
|
Γιωργο που είναι τα μουστακια του Παυλου του Αλεξανδρου και του Γεωργιου του β,καθως και αλλα κατεβάσματα,γρατζουνιες στον σταυρο,μαλλια,κλπ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 10, 2015, 01:43:46 μμ » |