Καλησπερα σε ολους και συγνωμη που επαναφερω ενα τοσο παλιο θεμα.
Βρηκα εντελως τυχαια ενα παλιο email που ειχα τον λογαριασμο μου στο στεκι και μπορεσα να ενεργοποιησω ξανα τον λογαριασμο μου.
Πριν αρκετα χρονια ειχα ανοιξει ενα θεμα κι εγω με ενα χαρτονομισμα που εχω στην κατοχη μου απο τον πατερα μου.Το ειχε παρει φυσικα και ο ιδιος απο τον πατερα του και το ειχα ανεβασει τοτε στο παρακατω θεμα που ειχα ανοιξει.
https://steki-syllekton.gr/index.php?topic=10717.msg130205#msg130205Απο τοτε για διαφορους λογους δεν ξανασχοληθηκα και σημερα που βρηκα ενα παλιο emai ξαναβρηκα τον λογαριασμο και ειπα να γραψω παλι για το συγκεκριμενο χαρτονομισμα μιας και μου ειχαν αναφερει την συζητηση σας εδω.
Αν θελετε μπορω να το ανεβασω να το δειτε κι εσεις γιατι βλεπω οτι παιζουν πολλα πλαστα.Το δικο μου δεν πρεπει να ειναι πλαστο μιας και σημερα ειδα στα προσωπικα μηνυματα που ειχα απο τοτε να μου το αναφερουν κιολας κι επισης μου το ζητουσαν και για αγορα.
Σε επομενο μηνυμα μου μπορω να βαλω μερικες φωτογραφιες αν θελετε να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας αλλα το ποσο περιπου μπορει να κοστιζει γιατι εχω σκοπο να το δωσω οπως επισης και οτι αλλο εχω μιας κι εχω ανοιξει κι ενα θεμα για τα γραμματοσημα.Δεν ασχολουμαι τοσο πολυ εγω ο ιδιος και θα ηθελες και ο πατερας μου να πουλησει οτι εχει για να μην πανε χαμενα.
Επισης αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να τα πουλησω.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.