Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 21, 2024, 08:20:06 μμ
Σελίδες: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΜΣ 70  (Αναγνώστηκε 84663 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dpodaras
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 1496


Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 02, 2015, 12:19:10 μμ »

Δοκιμάστε μόνοι σας μέχρι να μάθετε.  Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.  Κάποια νομίσματα θα τα καταστρέψετε και κάποια θα τα αναστήσετε μέχρι να μάθετε.  Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.  Αν νιώθετε ανασφάλεια, στείλτε τα NCS.  Kάνουν καλή δουλειά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2015, 12:27:53 μμ από dpodaras » Καταγράφηκε

Νίκος
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 616


Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 02, 2015, 01:21:01 μμ »

Τελικά αυτή κουβέντα μου θυμίζει τις κουβέντες που κάναμε στη λέσχη πριν από 25 χρόνια.

Κάνει καλό το "ντιπ" ή δεν κάνει; Χαλάει το νόμισμα ή όχι....

Ίδιες απαντήσεις. Εάν το χρησιμοποιήσεις με προσοχή, εντάξει....  κλπ κλπ κλπ.
__________________
Κάποιος "έβριζε τους παλιούς" επειδή καθαρίζανε τα νομίσματα. Σήμερα μας αρκεί όταν χρησιμοποιούμε το ΜΣ να μπορεί να περνάει από τα αμερικανάκια.

Φαντάζομαι τα εγγόνια μου θα βρίζουν αυτούς που χρησιμοποιούσαν το ΜΣ.
__________________

Τελευταίο... το νόμισμα δεν είναι απαραίτητο να έχει λούστρο για να είναι ακυκλοφόρητο. Ούτε σημαίνει ότι έχει καθαριστεί. Απλά η εμπειρία είναι αυτή που διδάσκει.
Τέλος, το να βάλεις ένα΄νόμισμα σε κουτί, δεν σημαίνει ότι από "κόκκινο" δεν θα γίνει "καφέ". Το λένε και τα αμερικανάκια. Επίσης δεν σημαίνει ότι εάν καφετίσει στο κουτί, έχει "φάει" ΜΣ.


Καταγράφηκε
steve1852
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 69



Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 02, 2015, 06:38:47 μμ »

Καλησπερα,μπορειτε να κανετε ενα τεστ καιγοντας βουτυρο σε μια κοινη κατσαρολα κ μετα απο 3>5 λεπτα να σωταρετε το νομισμα π.χ. σεντ ευρω  και θα δειτε τι ωραια  χρωματα ....οπως στα αμερικανικα   30 δρχ !!
Δεν κανω πλακα .
Καταγράφηκε
Μολοσσος
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 824



Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 02, 2015, 07:06:01 μμ »

Αν έχουμε υποθετικά ένα νόμισμα απιστοποιητο ms 62-63 , θα χαθεί το λούστρο αν το περάσουμε με ms 70?
H θα το αναδείξει περισσότερο?

οπως πολυ σωστα τονισε ο δημητρης αλα και αλλοι ολα ειναι σχετικα! τιποτα δεν ειναι σιγουρο! για να προβεις σε τετοιο καθαρισμο και να εχεις πιθανοτητες να αναδειξεις καποιο λουστρο που μπορει να υπαρχει απο κατω πρεπει πρωτα απο ολα να εχεις αποκτησει τη γνωση να ξεχωριζεις ενα νομισμα ποτε ειναι οριτζιναλ δηλαδη εμεινε ανεγγιχτο απο την κοπη του μεχρι σημερα η αν εχει καθαριστει καποια στιγμη! και αλλους παραγοντες! τελος παντων να το πουμε απλα αυτη η διαδικασια ειναι ενα συνολο πολλων πραγματων τα οποια πρεπει να εχει υποψην του οποιος αποφασισει να κανει εναν τετοιο καθαρισμο!
Καταγράφηκε
ANTONIO1967
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 6928

H γνώση είναι δυναμη


Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 02, 2015, 07:10:53 μμ »

Καλησπερα,μπορειτε να κανετε ενα τεστ καιγοντας βουτυρο σε μια κοινη κατσαρολα κ μετα απο 3>5 λεπτα να σωταρετε το νομισμα


Mετα σπατε 2-3 αυγα (χωριατικα κατα προτιμηση) και ειστε ετοιμοι ...καλη σας ορεξη  Σαρκασμός Σαρκασμός

Καταγράφηκε

Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
Sp1
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 2600



Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 02, 2015, 07:18:28 μμ »

Καλησπερα,μπορειτε να κανετε ενα τεστ καιγοντας βουτυρο σε μια κοινη κατσαρολα κ μετα απο 3>5 λεπτα να σωταρετε το νομισμα


Mετα σπατε 2-3 αυγα (χωριατικα κατα προτιμηση) και ειστε ετοιμοι ...καλη σας ορεξη  Σαρκασμός Σαρκασμός


Ξέχασες τα μπέικον Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
ANTONIO1967
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 6928

H γνώση είναι δυναμη


Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 02, 2015, 07:24:19 μμ »

Την εκανα Light  Σπυρο  Κλείσιμο ματιού ...Aτιμη χοληστερινη   Θυμός Θυμός
Καταγράφηκε

Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
Μολοσσος
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 824



Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 02, 2015, 08:02:07 μμ »

Καλησπερα,μπορειτε να κανετε ενα τεστ καιγοντας βουτυρο σε μια κοινη κατσαρολα κ μετα απο 3>5 λεπτα να σωταρετε το νομισμα


Mετα σπατε 2-3 αυγα (χωριατικα κατα προτιμηση) και ειστε ετοιμοι ...καλη σας ορεξη  Σαρκασμός Σαρκασμός



και αν αφησεις και το κερμα μεσα γινεται βασιλοπιτα με αυγα! οπως μπουγατσα με τυρι που λετε και εσεις οι σαλονικιοτες!  Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
Sp1
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 2600



Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 02, 2015, 08:05:58 μμ »

Την εκανα Light  Σπυρο  Κλείσιμο ματιού ...Aτιμη χοληστερινη   Θυμός Θυμός
Σωστός Σαρκασμός
Πλάκα πλάκα αν βάλετε λίγο κέτσαπ σε νόμισμα και το αφήσετε λίγο προσέξτε τί θα γίνει.Δεν το λέω.
Τα αποτελέσματα δικά σας Σαρκασμός
Υ.Γ.Αντώνη μου άνοιξες την όρεξη και τρέχω στην κουζίνα να δημιουργήσω Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
georok
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 3122


Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 02, 2015, 08:37:27 μμ »

Τελικά αυτή κουβέντα μου θυμίζει τις κουβέντες που κάναμε στη λέσχη πριν από 25 χρόνια.

Κάνει καλό το "ντιπ" ή δεν κάνει; Χαλάει το νόμισμα ή όχι....

Ίδιες απαντήσεις. Εάν το χρησιμοποιήσεις με προσοχή, εντάξει....  κλπ κλπ κλπ.
__________________
Κάποιος "έβριζε τους παλιούς" επειδή καθαρίζανε τα νομίσματα. Σήμερα μας αρκεί όταν χρησιμοποιούμε το ΜΣ να μπορεί να περνάει από τα αμερικανάκια.

Φαντάζομαι τα εγγόνια μου θα βρίζουν αυτούς που χρησιμοποιούσαν το ΜΣ.
__________________

Τελευταίο... το νόμισμα δεν είναι απαραίτητο να έχει λούστρο για να είναι ακυκλοφόρητο. Ούτε σημαίνει ότι έχει καθαριστεί. Απλά η εμπειρία είναι αυτή που διδάσκει.
Τέλος, το να βάλεις ένα΄νόμισμα σε κουτί, δεν σημαίνει ότι από "κόκκινο" δεν θα γίνει "καφέ". Το λένε και τα αμερικανάκια. Επίσης δεν σημαίνει ότι εάν καφετίσει στο κουτί, έχει "φάει" ΜΣ.



Ποιος ειναι αυτός ο καποιος ;
Με παρακάλεσαν να σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου και εσυ ο ιδιος.
Αλλα βλεπω σε καθε μηνυμα σου κο κάποιος,το αμερικανάκι,ο νεος..
Μαλλον το αποζητάς μου φαινεται
Καταγράφηκε
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 02, 2015, 09:20:04 μμ »

Απ ότι βλέπω ο Δημήτρης κράτησε μια ισσοροπία. Σε όποιον πέτυχε η εγχείρηση κατατάσσεται στους χειρουργούς, ενώ όποιος αποτυγχάνει στους χειρούργους.

Νομίζω ότι συντονίστηκες σωστά. Επίσης, σημασία έχει αν "έτυχε" ή αν "πέτυχε". ;-)

Φτιάχτε έναν οργανωμένο "τσελεμεντέ" εκεί στην ΠΝΕ να μην ψάχνουμε τις συνταγές από δω κι από κει...

Καταγράφηκε
Νίκος
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 616


Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 03, 2015, 08:42:15 πμ »

Απ ότι βλέπω ο Δημήτρης κράτησε μια ισσοροπία. Σε όποιον πέτυχε η εγχείρηση κατατάσσεται στους χειρουργούς, ενώ όποιος αποτυγχάνει στους χειρούργους.

Νομίζω ότι συντονίστηκες σωστά. Επίσης, σημασία έχει αν "έτυχε" ή αν "πέτυχε". ;-)

Φτιάχτε έναν οργανωμένο "τσελεμεντέ" εκεί στην ΠΝΕ να μην ψάχνουμε τις συνταγές από δω κι από κει...



Έχεις απόλυο δίκιο. Όμως  το ΜΣ δεν νομίζω ότι ξεκίνησε από τη ΠΝΕ αλλά από τους Στεκο-ΠΝΕιτες. Δεν το λέω σαν κατηγορία βεβαίως.
Μια απορία μόνο, εάν ρίξουμε στο βούτυρο εκτός από αβγά και λίγο ΜΣ τι πατίνα θα κάνει;

Χωρίς πλάκα, πήραμε αρκετή γεύση τι κάνει παρεμβατικά στο νόμισμα το ΜΣ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Βασίλη γι αυτό, που άνοιξε το θέμα.
Διάβασα παλιότερα και το τι έγινε με τα αβγά και το τάλιρο του 51.

Νομίζω ότι μια κατηγορία στο στέκι "Τεχνικές συντήρησης- Τι κάνουμε και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε", θα ήταν ωφέλιμη για πολλούς.

Καταγράφηκε
ANTONIO1967
Πλατινένιο
******
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 6928

H γνώση είναι δυναμη


Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 03, 2015, 08:50:56 πμ »



Νομίζω ότι μια κατηγορία στο στέκι "Τεχνικές συντήρησης- Τι κάνουμε και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε", θα ήταν ωφέλιμη για πολλούς.



Πολυ καλη ιδεα  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 03, 2015, 10:19:00 πμ »


Έχεις απόλυο δίκιο. Όμως  το ΜΣ δεν νομίζω ότι ξεκίνησε από τη ΠΝΕ αλλά από τους Στεκο-ΠΝΕιτες. Δεν το λέω σαν κατηγορία βεβαίως.
Μια απορία μόνο, εάν ρίξουμε στο βούτυρο εκτός από αβγά και λίγο ΜΣ τι πατίνα θα κάνει;

Αυτή τη φορά δεν εννοούσα ότι φταίει η ΠΝΕ, χεχε...

Να σας πω την αμαρτία μου, τα θέματα "καθαρισμός/συντήρηση" και "πατίνα", μου θυμίζουν το θέμα... "ντόπιγκ". Το ερώτημα δεν είναι αν "χαπακώνεται" κάποιος, αλλά αν αν αυτό με το οποίο χαπακώνεται είναι νόμιμο και αποδεκτό, αφού πρωταθλητισμός χωρίς διατροφικά συμπληρώματα και ιατρική παρακολούθηση δεν γίνεται.

Οπότε η ΠΝΕ θα μπορούσε να αναλάβει έναν ρόλο "ΔΟΕ/ΕΟΕ", για να μην αφήνει όλη την πρωτοβουλία στα αμερικανάκια.

...(όρεξη να 'χουμε να λέμε)
Καταγράφηκε
Νίκος
Αργυρό μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 616


Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 03, 2015, 10:51:32 πμ »



Νομίζω ότι μια κατηγορία στο στέκι "Τεχνικές συντήρησης- Τι κάνουμε και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε", θα ήταν ωφέλιμη για πολλούς.



Πολυ καλη ιδεα  Κλείσιμο ματιού

Ανοίχτε το Αντώνη !
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε:  

advertisement

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Theme Sus By CeeMoo
Cookies preferences