Αφού πήρα το ΟΚ, κάνω το presentation μιας και ο Γιώργος the Doc επιστρέφει την Κυριακή στα πάτρια εδάφη.
Εν έτη 2012 , και λόγω της οικονομικής κρίσης μετά από αλεπάλληλες trade -χρηματιστηριακές απογοητεύσεις (δλδ άγριες σφαλιάρες) είχα κτίσει μια συλλογή bullion με όμορφα κομματάκια silver-gold προς ψυχοθεραπεία.
Όμως ...........αυτό δεν επέφερε την ψυχική ηρεμία μιας και έτυχε με τον Γιώργο (Geonet) να είμαστε στο ξεκίνημα μιας οικογενειακής πλέον φιλίας .
Αραχτοί και οι δυό στο σπίτι του , πίνουμε κρασί και συζητάμε ..........ώσπου μπαίνει στο διάλογο η λέξη "ΝΟΜΙΣΜΑ". Εεεεεεε ΛΟΙΠΌΝ από τότε ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου με τα συλλεκτικά νομίσματα.
Μου σκάει ο Γιώργος τη παρακάτω Δρχ 1833 Μονάχου και μου αρχίζει περιγραφή κατάστασης , αξίας και Ιστορίας της...........κοιτάζω το slab με περιέργεια και τη Δρχ και του λέω ..." Ρε σύ αυτή σκουριά είναι??" ο Γιώργος γελάει και μου λέει ...... "Αυτό είναι η πατίνα και τα χρώματα της ..........και μάλιστα τρελαίνει τους Συλλέκτες αν είναι φυσική και το νόμισμα ακαθάριστο" .....................Για να μην σας κουράζω , έτσι μπήκα στο Συλλέγειν , αποχαιρέτησα όλα μου τα bullion και ασχολήθηκα με το Συλλεκτικό Νόμισμα (Από του Γιώργη την Δρχ.)
Ιδού λοιπόν η Ύπαίτια Δρχ. του coin fever μου, 1833 Dr ,King OTTO, NGC MS66 (Munich Mint) -η καλύτερη που έχω πιάσει στα χέρια μου (και φυσικά αποθανατίσει φωτογραφικά).
Γιώργαρε να την χαίρεσαι , και τα λέμε σε καμιά 30ρια χρόνια ...........ξέρεις με τις προίκες και τα προξενιά