Nonos
|
|
« Απάντηση #975 στις: Φεβρουάριος 19, 2016, 11:41:55 μμ » |
|
Δεν ξέρω φίλε, μιλάμε ότι ζούμε Ελλάδα και αν δεν υπήρχαν κάποιες δημοπρασίες του εξωτερικού θα βλέπαμε χρονολογίες, 1 στα 30 χρόνια, όχι να βρούμε και άλλες τόσες μήτρες όσες είναι οι χρονολογίες συνολικά..... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.... Εδώ σε θέλω Μιχάλη, αντιθέτως επειδή υπάρχει το κατοχικό σύνδρομο έχουν περάσει όλα τα νούμερα σχεδόν χωρίς να τρέχεις σε δημοπρασίες, απλά δεν υπήρχε εδώ συλλεκτικότητα. Τώρα τα βλέπουν ίσως λίγο διαφορετικά. Δεν το ξέρω αυτό φίλε, από χρονολογίες που περνούν από μπροστά μου και που συγκρατιούνται πιο εύκολα στο μυαλό πάντως δεν θα ήμουν κι τόσο αισιόδοξος για ένα τέτοιο συλλεκτικό εγχείρημα από κάποιον νέο συλλέκτη.... Μιχάλη η μαγεία του συλλεκτισμού αυτή είναι, δεν είναι πέσε μήλο να σε φάω. Δημήτρη ναι φίλε μου, ναι, αλλά νάχει και κάποιο νόημα η αναζήτηση και η ενασχόληση, να υπάρχει και κάποια χαρά της απόκτησης μέσα σε ένα σχετικά εύλογο χρονικό διάστημα, όχι να χαιρόμαστε μια φορά στα δέκα δεκαπέντε χρόνια.... Εντάξει τότε χωρίζεις την συλλεκτική σου δραστηριότητα και σέ άλλον τομέα πιο εύκολο, για να χαίρεσαι και πιό τακτικά. Ολα αυτά που γράφω είναι εμπειρίες δεν σημαίνει ότι κάνω συλλογή με d.n. απλά έχω δεί κάτι τέτοιο και ήταν αξιοζήλευτο για μένα. Απλά η κουβέντα αυτή έγινε για να δώσουμε και μια άλλη διάσταση υπαρκτή στον συλλεκτισμό. Ο συλλεκτισμός δεν έχει στεγανά. Το ταξίδι φίλε μου έχει σημασία, το ταξίδι....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #976 στις: Φεβρουάριος 19, 2016, 11:45:46 μμ » |
|
Σωστα το ταξιδι εχει σημασια και ολα τα απροοπτα και τα συμβαντα που το συνοδευουν.Εκει ειναι το νοημα και η χαρα του συλλεκτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #977 στις: Φεβρουάριος 19, 2016, 11:47:36 μμ » |
|
Σωστα το ταξιδι εχει σημασια και ολα τα απροοπτα και τα συμβαντα που το συνοδευουν.Εκει ειναι το νοημα και η χαρα του συλλεκτη
Σαφώς έτσι είναι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #978 στις: Φεβρουάριος 19, 2016, 11:49:26 μμ » |
|
.......και να συμπληρωσω οτι για αλλον το ταξιδι ειναι ο γυρος του κοσμου και για αλλον μεχρι το Αγκιστρι στην Αιγινα απεναντι αλλα αυτο δεν εχει σημασια ταξιδι το ενα ταξιδι και το αλλο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #979 στις: Φεβρουάριος 19, 2016, 11:56:08 μμ » |
|
.......και να συμπληρωσω οτι για αλλον το ταξιδι ειναι ο γυρος του κοσμου και για αλλον μεχρι το Αγκιστρι στην Αιγινα απεναντι αλλα αυτο δεν εχει σημασια ταξιδι το ενα ταξιδι και το αλλο
Δεν έχει σημασία ταξίδια είναι και τα δύο. Η ουσία είναι ότι ο συλλεκτισμός σου φέρνει χαρά σε αντίθεση με την επενδυτικότητα που σου φέρνει μόνο πονοκεφάλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #980 στις: Φεβρουάριος 20, 2016, 12:08:10 πμ » |
|
Δεν έχει σημασία ταξίδια είναι και τα δύο. Η ουσία είναι ότι ο συλλεκτισμός σου φέρνει χαρά σε αντίθεση με την επενδυτικότητα που σου φέρνει μόνο πονοκεφάλους. απαπαπαπα δεν τους μπορω τους πονοκεφαλους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #981 στις: Φεβρουάριος 20, 2016, 12:16:18 πμ » |
|
Δεν έχει σημασία ταξίδια είναι και τα δύο. Η ουσία είναι ότι ο συλλεκτισμός σου φέρνει χαρά σε αντίθεση με την επενδυτικότητα που σου φέρνει μόνο πονοκεφάλους. Απο χαρα αλλο τιποτα.Ειδικα εκεινο το πεντολιρο του 87 που ξετρυπωσα και χρυσοπληρωσα μολις γυρισε σε πτωματοσακουλα απο την PCGS με εκανε να χοροπηδαω απο την χαρα μου.Και εκεινος ο θυρεος του 66 που τον ειχα για 63αρι και γυρισε 55αρης δεν φανταζεστε χαρες και πανηγυρια. Παντως το μονο στανταρακι που μου προκαλει πονοκεφαλο ειναι ο ελπιδοφορος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #982 στις: Φεβρουάριος 20, 2016, 12:24:40 πμ » |
|
Δεν έχει σημασία ταξίδια είναι και τα δύο. Η ουσία είναι ότι ο συλλεκτισμός σου φέρνει χαρά σε αντίθεση με την επενδυτικότητα που σου φέρνει μόνο πονοκεφάλους. Απο χαρα αλλο τιποτα.Ειδικα εκεινο το πεντολιρο του 87 που ξετρυπωσα και χρυσοπληρωσα μολις γυρισε σε πτωματοσακουλα απο την PCGS με εκανε να χοροπηδαω απο την χαρα μου.Και εκεινος ο θυρεος του 66 που τον ειχα για 63αρι και γυρισε 55αρης δεν φανταζεστε χαρες και πανηγυρια. Παντως το μονο στανταρακι που μου προκαλει πονοκεφαλο ειναι ο ελπιδοφορος Βρε πανάθεμα σε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, είδες και συ του 1887 και αμέσως να αδράξεις την ευκαιρία εσένα περίμεναν να το πάρεις. Με τους βαθμούς όλοι το έχουμε πάθει και λοιπόν το θέμα είναι τι βλέπεις και όχι τι γράφει, τουλάχιστον δεν γύρισε σε πτωματοσακούλα. Τώρα όσο αναφορά με το στανταράκι πάλι καλά που υπάρχει και αυτό και σε φέρνει στον ίσιο δρόμο, δλδ όσο μπορώ δεν είμαι και μάγος για να κάνω θαύματα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Hannibal
|
|
« Απάντηση #983 στις: Μάρτιος 02, 2016, 11:58:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
leker
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #984 στις: Μάρτιος 28, 2016, 03:51:59 μμ » |
|
Αγόρασα μια λίρα ελισαβετ.φοβαμαι ότι ειναι αντίγραφο.ποιος μπορεί να βοηθήσει.?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #985 στις: Μάρτιος 28, 2016, 03:52:41 μμ » |