NMS
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 12:09:08 πμ » |
|
ειναι πολυ καλο γυραδικο στην Ροδο! μαλιστα εχει παρει και τα διπλανα μαγαζια.. οποτε τωρα εχει και φαγητα και πιτσα με το μετρο.. χαμος! ο γυρος του ειναι αρκετα μεγαλος και νοστιμος!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 12:17:00 πμ » |
|
Μου ανοιξατε την όρεξη βραδιάτικα ! Πάω να ψήσω ένα τοστ με διπλό μπέικον και επανέρχομαι. Μην το κάψω μόνο με σας που έμπλεξα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 12:20:08 πμ » |
|
εγω μια φορα που εκανα χερι με χερι πωληση (εγω αγοραζα) το ειχα κανονισει να γινει στην αριστοτελους ας πουμε στο υψος του αστυνομικου τμηματος.....! Φυσικα εχει και σχεση με ποιον το κανεις αυτο...
Θεσσαλονίκη μένεις φίλτατε; Να το 'χω υπόψιν μου για καμμιά συναλλαγή . εμενα οταν ημουν φοιτητης μεχρι περσι....ανεβαινω ομως για τις εξεταστικες !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 12:22:48 πμ » |
|
ειναι πολυ καλο γυραδικο στην Ροδο! μαλιστα εχει παρει και τα διπλανα μαγαζια.. οποτε τωρα εχει και φαγητα και πιτσα με το μετρο.. χαμος! ο γυρος του ειναι αρκετα μεγαλος και νοστιμος! η πιτσα με το μετρο/κομματι οπως οι ιταλοι αποτυχια ειναι.κατι πιτσιρικια καθοταν εκει στο γωνιακο αλλα εκαναν παραγγελια πιτες απο διπλα. ;Dνικολα παντως ο τυπος ρισπεκτ.αψογος επαγγελματιας.εκανα επισκεψη πριν ενα μηνα.εχεις πμ γιατι το θεμα ηταν ληστεια αν και ειναι καλος στοχος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 05:07:24 πμ » |
|
πάντως τον Μάϊο που είχα έρθει στη Ρόδο, γινόταν χαμός στον Αυγουστίνο, και στο σουβλάκι και στην πίτσα. Αφού έφαγα με το ζόρι ένα για να δοκιμάσω. Καλό ήταν. Πολύ τουρισμός πάντως κάτω ρε παιδιά, τέλος Μαϊου και χαμός...μαζέψατε όλο το χρήμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KRISTHEGREEK
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 09:32:10 πμ » |
|
Eγώ επειδή είμαι μεγαλόσωμος και αρκετά ψηλός, ποτέ δεν με έχει πειράξει κανένας, (κι ας έζησα και 10 χρόνια γύρω απο το κέντρο της Αθήνας), έτσι έχω άγνοια φόβου και κινδύνου!
Πάντα συστείνω συναλλαγές με γνωστούς ή ανθρώπους που μας συστείνουν γνωστοί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 12:20:17 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 01:22:20 μμ » |
|
Θυμάμαι ένα παρόμοιο θέμα είχε ξανανοίξει παλιά.Θυμάμαι είχε αναφερθεί περιστατικό που κάποιος πουλούσε λίρες κάτω του κόστους, έδινε ραντεβού με τα θύματά του σε ερημικό σημείο και τους ξάφριζε με τους συνεργούς του..γενικά θέλει προσοχή, για σημαντικά ποσά, το χέρι με χέρι καθώς και τί δημοσιεύουμε σε internet, φόρουμ, αγγελίες εφημερίδων κλπ.. παράδειγμα μια αγγελία του στυλ "ιδιώτης πουλά 20 λίρες, τηλέφωνο ...." είναι στόχος επιτήδειων από μόνη της..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:13:23 μμ » |
|
Eγώ επειδή είμαι μεγαλόσωμος και αρκετά ψηλός, ποτέ δεν με έχει πειράξει κανένας, (κι ας έζησα και 10 χρόνια γύρω απο το κέντρο της Αθήνας), έτσι έχω άγνοια φόβου και κινδύνου!
Πάντα συστείνω συναλλαγές με γνωστούς ή ανθρώπους που μας συστείνουν γνωστοί.
Ειχα στο μυαλο μου να σου κανω χοντρη πλάκα τον Αύγουστο που περασα να σε δω.Αλλα μολις σε ειδα ψηλό και μπρατσωμενο ειπα άστο μην παω στην Μεγαλοχαρη πετωντας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
jimse
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
End Of An Era
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:18:40 μμ » |
|
<Απαγορεύεται> συναλλαγή χέρι με χέρι με τελείως άγνωστο. Επειδή είχα αρκετές τέτοιες συναλλαγές σε διάφορα είδη, εκτός απο τα άτομα που τα εμπιστεύεσαι, με όλους τους υπόλοιπους μετρητό δέν θα έχεις ποτέ πάνω σου, θα πάρεις αυτό που θέλεις να αγοράσεις ή να πουλήσεις αλλά τα λεφτά απο πρίν στην τράπεζα ή μετά, λεφτά στο χέρι δέν παίρνω ποτέ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
From Wishes To Eternity
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:29:51 μμ » |
|
Ολοι σας είστε , κατα την γνώμη μου, εξαιρετικά καχύποτοι. Κανω συναλλαγές επι χρόνια και δεν μου εχει συμβεί το παραμικρό. Είτε όταν χρειαστηκα εγώ να δείξω εμπιστοσύνη πρώτα, είτε όταν χρειαστηκε ο αντισυμβαλλόμενος να δείξει εμπιστοσύνη σε μένα πρώτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:39:56 μμ » |
|
Ολοι σας είστε , κατα την γνώμη μου, εξαιρετικά καχύποτοι. Κανω συναλλαγές επι χρόνια και δεν μου εχει συμβεί το παραμικρό. Είτε όταν χρειαστηκα εγώ να δείξω εμπιστοσύνη πρώτα, είτε όταν χρειαστηκε ο αντισυμβαλλόμενος να δείξει εμπιστοσύνη σε μένα πρώτα.
Συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές, αλλά παρότι και μένα δε μου έτυχε ποτέ καμιά στραβή, δε σημαίνει ότι εφησυχάζω. Ποτέ δεν ξέρεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:40:05 μμ » |
|
Εκει που ζεις βρε Βασιλη χαιρω πολύ. Μια φωνη να βγάλεις μαζευτηκανε 10 γνωστοί. Για να σου πουν ραντεβού στις 9 το βραδυ στο Μεταξουργείο να δω τα λιρονια; Εκει σε θελω να δω ποσο απελευθερωμενος εισαι Το πολυ πολυ να βγει καμμια τσατσα να σε παει στο Νοσοκομείο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:43:47 μμ » |
|
Για να σου πουν ραντεβού στις 9 το βραδυ στο Μεταξουργείο να δω τα λιρονια;
Αν πήγαινες εκείνη την ώρα στο Μεταξουργείο Γιάννη, θα πει ότι τα θέλει ο κ... σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 12, 2014, 02:46:39 μμ » |
|
Για να σου πουν ραντεβού στις 9 το βραδυ στο Μεταξουργείο να δω τα λιρονια;
Αν πήγαινες εκείνη την ώρα στο Μεταξουργείο Γιάννη, θα πει ότι τα θέλει ο κ... σου. +1... Προφανως οι συναντησεις γινονται μερα μεσημερι σε κεντρικη καφετερια και πηγαινετε σε ενα τραπεζάκι ακρη ακρη και τέλος. Τα υπόλοιπα ' ραντεβού δτο 5433343543 χιλιόμετρο αθηνων καβάλας' είναι υπερβολές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
|