Για τα μπαζα Αντωνη, οπως πολλες αλλες, και χρονια πολλα για χτες εστω και με καθυστερηση.
Αναργυρε, ναι τον γνωριζω και τον εκτιμω παρα πολυ γιατι ειναι και πολυ καλο παιδι. Ειναι οντως εναντιον των πιστοποιησεων, κατι που ανεφερε κι ο Βασιλης, χωρις να τον θιξει γι αυτο, αλλα το θεμα με τα ταλληρα του 51 ξεπερναει λιγο τα κουτακια. Επισης, ο ukobke που δεν μου επιτρεπεται να πω ποιος ειναι, το κοιταζει κι αυτος σφαιρικα νομιζω, επαναφεροντας πολλες παλιες σοφιες αλλα και προκαταληψεις παλαιοτερων συλλεκτων στους οποιους ανηκει και αυτος, εγω στο τσακ προλαβα μερικους. Ο Βασιλης εδω απορριπτει καποιες σωστες παρατηρησεις του ukobke αδικα, σε τελικη η δουλεια του ειναι οι πιστοποιησεις, κι ουτε κατα διανοιαν εχει γνωση επι νομισματικων οπως ο ukobke (αλλο αν γνωριζει την εμπορικη τους πλευρα καλυτερα), εγω παλι κραταω την αποψη μου.
Για οσους δεν γνωριζουν, ειχε προκυψει μια μεγαλη κοντρα για το αν αυτα που ειναι χτυπημενα σε 8 ρεαλ ειναι γνησια η οχι. Δεν παιρνω θεση, γιατι δεν ειχα και κανενα ποτε μου, απλα το αναφερω για οσους τυχον δεν το γνωριζουν.
Στα ακυκλοφορητα που αναφερει ξεχναει κι ενα που δεν ειναι πιστοποιημενο κι ανηκει σε συλλεκτη που γραφει στο φορουμ του Δημητρη Ποδαρα.
Νικο, αν δεν εχω διαλειψεις αυτη τη στιγμη, δεν σε ξερω προσωπικα απ'οσο θυμαμαι, αλλα πως και σουρθε να το ανεβασεις τοσα χρονια μετα;
Προσωπικα, και συμφωνωντας με καποια απ'τα λεγομενα του Βασιλη, ουτε γι αστειο δεν θα πονταρα σε τοσο ακριβο νομισμα, αν δεν τοβλεπα στο χερι, η αλλος αντ'εμου (ο οποιος δεν κοστιζει 10% ντε και καλα που ηθελε να το παρουσιασει ο Βασιλης, αυτη ηταν δικη του ταριφα), ειτε σε σλαμπ ειτε raw.
Φανη, οχι σιγη ιχθυος, ριχνουμε κι εδω τις βουτιες μας, ουτε ακριβως Αθηνα, ουτε και σε νησι η αλλου στην παραλιακη Ελλαδα.