Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα κόψει το 2015 χρυσό με 600 κομμάτια.
800 κομμάτια ίσως, και η τράπεζα θα πουλήσει +200 και οι συλλέκτες που πήραν τον Ιπποκράτη- Αριστοτέλη
θα το τιμήσουν και θα το πάρουν αρκετοί ξανά. .και τα 800 πιστεύω ότι μπορούν να καλύψουν όλους μας, ακόμα και αυτούς που αγοράζουν 2-3 για να βγάλουν. .
1200 ξανά με τίποτα. .1000 είναι πολλά. .600..δεν συμφέρει κάποιους
τουλάχιστον για το 2015 από αυτά τα 100+ ...που αγνοούνται :-Xκαι θα πουληθούν σιγά σιγά
Να είμαστε καλά πάνω απ όλα και θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια
πάντως οποίος αγοράζει με την οποία υπεραξια δεν νομίζω ότι το αγοραζει για να το πουλησει.
και κάτι άλλο, από αυτά τα νομίσματα (600 τεμ.) πόσα πιστεύεται ότι είναι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα;;;
πόσα άραγε θα μπουν σε δυνατές συλλογές από Αμερική, Ρωσία, Γερμανία κλπ που δεν έχουν μισθούς Ελλάδας 550 €
και δεν θα ξανά βγουν πότε. Εξάλλου μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο χρυσό αναμνηστικό, και λόγο θέματος και ποσότητας
και τιμής τουλάχιστον οποίος το αγόρασε χωρίς "καπέλο"..
φίλος που πήρε στο electa που εάν θυμάστε το είχε βάλει 650€..και μετά έγραψε αναμένεται έως και σήμερα
του είπε ότι εξαντλήθηκε ..και ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση και σειρά προτεραιοτητας και όχι σε αυτή την τιμή βέβαια πλεον..
δεν θα κρίνω εάν ήταν πολλά η λίγα τα 650€ και ίσα ίσα που χαίρομαι οποίος το αγόρασε τόσο εφόσον δεν μπορούσε να το πάρει στην τιμή διάθεσης από την τράπεζα, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. .είσαι έμπορος , είσαι μέσα στα πράγματα και ποιος ο λόγος να ανεβάζεις τιμή σε κάτι που δεν ξέρεις την πορεία του..
η μάλλον πίστεψαν ότι δεν θα πουληθούν? ?
πάντως εάν βάλουμε αυτά που έφυγαν προς Γερμανία και θα πουληθούν με υπεραξια και δύσκολα θα ξανά πουληθούν μετά πάλι τουλάχιστον εάν μείνει στάσιμη η τιμή. . . αυτά που "αγνοούνται" από υπαλληλους και για εμένα θα πουληθεί το 60-70% και αυτά στο εξωτερικό, αυτά που πήρε ο κόσμος είναι πολύ λίγα. .με λίγα λόγια αυτά που είναι στην Ελλάδα είναι πολύ λίγα!
όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη.