dpodaras
|
|
« Απάντηση #210 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:16:02 μμ » |
|
Δημητρη να περιμενω?εχω και αλλες Δουλειες!οταν λες κατι!!!!να το λες Καθαρα η ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!γιαννης.
Ελα αυριο να σε ριξω για καμψεις.......ψαρακλα Αγαπητε Δημητρη αυτοι οι χαρακτηρισμοι ειναι για αλλες ιστοσελιδες!!!και πιο Σικ επιπεδα!!!Ενας Ψαρακλας που συλλεγει πριν την ΠΝΕ και Εσενα!!!γιαννης Τασιοπουλος. Ρε πε. και παι. λεμε! (Πεσε και παιρνε)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #211 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:22:35 μμ » |
|
εχεις να πεις κατι?να παω στην δουλεια μου η θα ψελιζεις?
Οχι να μην πας. Θα περιμενεις εδω μπαστακας. Θα πας οταν σου πω εγω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #212 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:25:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bpikou
|
|
« Απάντηση #213 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:25:55 μμ » |
|
Από όσο γνωρίζω πάντως μετά το τέλος της δημοπρασίας, τυχόν απούλητοι λαχνοί δεν πωλούνται κανονικά. Αυτό άλλωστε λέει και το φυλλάδιο της δημοπρασίας που επισυνάπτω. Προσωπικά βέβαια, θεωρώ ότι είναι κάτι λάθος και θα μπορούσε να αλλάξει. Άλλωστε αυτός που θέλει πραγματικά κάτι, φροντίζει να το κτυπήσει έγκαιρα.
Αυτο το βαλαμε καποια στιγμη για "μηχανογραφικους λογους" γιατι ερχοντουσαν μετα την δημοπρασια και το λογισμικο δεν μας βοηθουσε. Τωρα αν την επομενη μερα ζητησει καποιος κατι και δεν εχει επιστραφει στο καταθετη, του προσθετουμε την προμηθεια και το παιρνει. Υπαρχει κατι μεμπτο? Μεμπτό δεν ξέρω αν είναι, αλλά μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί. Η ΠΝΕ κάνει την δημοπρασία, με τους όρους που εκείνη επιθυμεί, σωστά; Απλά, πιστεύω ότι πρέπει να τους διατυπώνει σωστά και να είναι κατανοητοί και γνωστοί σε όλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #214 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:26:27 μμ » |
|
Να μας λέτε τα στοιχεία των πωλητών πριν τη δημοπρασία.. είναι ζήτημα ισονομίας.
Αυτο θα ηταν ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Οι πωλητες ειναι κωδικοποιημενοι. Δεν τους ξερω ουτε εγω! Δεν τους ηξερα ουτε οταν εφτιαχνα τον καταλογο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #215 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:28:56 μμ » |
|
Ειδικες δυναμεις, εθελοντικα. Ειχε βαλει βυσμα η γιαγια μου για να με παρουν απο εκει, μην παθω τιποτα, αλλα απετυχε! Έχω περάσει και σχολη πληροφοριών. Ειδικότητα μου οι ανακρίσεις και οι βασανισμοι
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 21, 2014, 05:48:01 μμ από dpodaras »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #216 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:33:25 μμ » |
|
Δημητρη να περιμενω?εχω και αλλες Δουλειες!οταν λες κατι!!!!να το λες Καθαρα η ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!γιαννης.
Ελα αυριο να σε ριξω για καμψεις.......ψαρακλα +1 οπως μαθει κανεις!!!!παντως εχει πλακα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #217 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:36:00 μμ » |
|
Από όσο γνωρίζω πάντως μετά το τέλος της δημοπρασίας, τυχόν απούλητοι λαχνοί δεν πωλούνται κανονικά. Αυτό άλλωστε λέει και το φυλλάδιο της δημοπρασίας που επισυνάπτω. Προσωπικά βέβαια, θεωρώ ότι είναι κάτι λάθος και θα μπορούσε να αλλάξει. Άλλωστε αυτός που θέλει πραγματικά κάτι, φροντίζει να το κτυπήσει έγκαιρα.
Αυτο το βαλαμε καποια στιγμη για "μηχανογραφικους λογους" γιατι ερχοντουσαν μετα την δημοπρασια και το λογισμικο δεν μας βοηθουσε. Τωρα αν την επομενη μερα ζητησει καποιος κατι και δεν εχει επιστραφει στο καταθετη, του προσθετουμε την προμηθεια και το παιρνει. Υπαρχει κατι μεμπτο? Μεμπτό δεν ξέρω αν είναι, αλλά μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί. Η ΠΝΕ κάνει την δημοπρασία, με τους όρους που εκείνη επιθυμεί, σωστά; Απλά, πιστεύω ότι πρέπει να τους διατυπώνει σωστά και να είναι κατανοητοί και γνωστοί σε όλους. Στόχος είναι η εξυπηρέτηση των μελών. Τίποτα άλλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #218 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:37:44 μμ » |
|
Ελα αυριο να σε ριξω για καμψεις.......ψαρακλα +1 οπως μαθει κανεις!!!!παντως εχει πλακα!!! Ευτυχώς καταλαβες ότι κάνω πλάκα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #219 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:38:55 μμ » |
|
Πελατες--Συλλεκτες!!!γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #220 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:41:51 μμ » |
|
Ελα αυριο να σε ριξω για καμψεις.......ψαρακλα +1 οπως μαθει κανεις!!!!παντως εχει πλακα!!! Ευτυχώς καταλαβες ότι κάνω πλάκα. θα ερθω αυριο να τα πουμε!!χαιρετω,γιαννης.υγ,δεν απειλω!να μιλησουμε μονο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #221 στις: Ιούνιος 21, 2014, 06:03:28 μμ » |
|
Για να μην ζαλιζόμαστε, ξεκάθαρες κουβέντες. Στην επόμενη δημοπρασία της ΠΝΕ... Αν υπάρχει ενδιαφέρον μετά το πέρας της δημοπρασίας, οι αχτύπητοι λαχνοί, θα δοθούν στην τιμή ανοίγματος ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #222 στις: Ιούνιος 21, 2014, 06:55:42 μμ » |
|
Για να μην ζαλιζόμαστε, ξεκάθαρες κουβέντες. Στην επόμενη δημοπρασία της ΠΝΕ... Αν υπάρχει ενδιαφέρον μετά το πέρας της δημοπρασίας, οι αχτύπητοι λαχνοί, θα δοθούν στην τιμή ανοίγματος ;;
Στην επόμενη δημοπρασία φροντίστε να χτυπήσετε, αυτά που σας ενδιαφέρουν, την ώρα της δημοπρασίας. Μετά ποιος ξέρει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #223 στις: Ιούνιος 21, 2014, 07:01:38 μμ » |
|
Αφού δεν έφυγαν στην τιμη ανοίγματος τι νόημα εχει αυτο δηλαδή; Για να εχει νόημα λογικά η τιμη προσφοράς πρεπει να ειναι μικρότερη. Το πόσο μικρότερη στο χέρι του πωλητή. Ασφαλώς γίνονται αυτα όλες οι δημοπρασίες το κάνουν. Φυσικα την ευθύνη της απάντησης στο ερώτημα σου δεν την εχω εγω αλλα η ΠΝΕ, εγω την γνώμη μου είπα όπως το καταλαβαίνω. Γιαυτο και αρχικά έθεσα την ερωτηση αν ξέρει κανεις πόσο πουλήθηκε. Αλλιώς αν ίσχυε αυτο που είπες δεν θα ρωταγα. Θα θεωρούσα αυτομάτως οτι δόθηκε στην τιμη ανοίγματος. Κάνω λάθος;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #224 στις: Ιούνιος 21, 2014, 07:07:44 μμ » |