Για να κανεις εγραφη σε ενα φορουμ υπαρχουν δυο τροποι , ή βαζεις μονος σου αυτον που επιθυμεις ή συμπληρωνεις ολη την φορμα με ονομα nikname και mail και το συστημα του φορουμ σου στελνει εναν αυτοματο κωδικο στο mail σου!!
Επειδη υποψιαζωμε που εχεις γραφτει εκει συνηθως απο οτι θυμαμαι βαζεις μονος σου τον κωδικο κατα την εγραφη!!
Μηπως δεν τον βλεπεις την ωρα που συμπληρωνεις την φορμα??
Και μια προσωπικη συμβουλη: Μην ενθουσιαζεσε με τους θησαυρους παρα πολυ και μην μπλεχτεις να αγορασεις μηχανηματα να παρεις τα βουνα ή τα χαλασματα!!
Καλυτερα να αγοραζεις μια λιρα το τριμηνο απο το περισσευμα των χρηματων σου ή ενα ασημενιο νομισμα των 40 ευρω παρα να μπλεξεις σε αυτα!!
Προσωπικος μου φιλος ο οποιος ξεκινησε αγοραζωντας μια λιρα που και που εμπλεξε με αυτα , πουλησε τις λιρες και πηρε μηχανηματα ενιχνευσης και τωρα δεν εχει τιποτα στα χερια του!!
<<Καλιά πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι>>
<< Απου κηνηγαει τα πολλα χανει και τα λιγα >>
λεγαν οι παλιοι!!
Ωραιες ειναι αυτες οι σελιδες , ειμαι και εγω σε πολλες γραμμενος , αλλα μονο για να διαβαζω!!
Στην ουσια οσοι μπλεξουν με αυτα ειναι σαν να κυνηγανε το λαχειο!!
Δεν παω τοτε καλυτερα στο πρακτορειο της γειτονεια μου να παρω ενα δελτιο??
Υ.Γ Υπαρχουν φυσικα και ατομα τα οποια ασχολουντε με αυτο το χομπυ που στην ουσια δεν εχουν οικονομικο προβλημα αλλα παιρνουν τα βουνα μονο και μονο για να κανουν την βολτα τους , να παρουν καθαρο αερα , να μιλησουν με αλλους συναδελφους τους , να κανουν ενα πικ νικ να πιουνε το κρασακι τους , να πουνε ιστοριες και γυρνανε ευτυχισμενοι στα σπιτια τους!!
Αν ομως εισαι φτωχαδακι και το παρεις στα πολυ σοβαρα και παθιαστεις με αυτο για να βρεις ευκολα λεφτα χαμενος και δυστηχισμενος θα βγεις!!
Αυτη ειναι η προσωπικη μου εκτιμηση.