wavelet
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 16, 2014, 08:08:12 μμ » |
|
Η συλλογη ειναι ελειπης !! Ουτε ενα λουγκερ δεν κρεμετε απο τις στολες !! Εστω η θηκη του !! Πως φαίνεται ότι είσαι Κρητικός
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 17, 2014, 03:53:13 μμ » |
|
Η συλλογη ειναι ελειπης !! Ουτε ενα λουγκερ δεν κρεμετε απο τις στολες !! Εστω η θηκη του !! Καλο!Δε λεω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 17, 2014, 03:57:44 μμ » |
|
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 17, 2014, 04:06:30 μμ » |
|
Α,κι αυτό επισης...Αλλα δεν κρεμεται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 17, 2014, 05:18:12 μμ » |
|
Ουαο !! Τωρα μου εφτιαξες την μερα!! Μακαρι να ειχα ενα τετοιο στα χερια μου εστω για 5 λεπτα να το χαζεψω!! Αξιοθαυμαστο κουμπιουτερακι !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 17, 2014, 09:34:34 μμ » |
|
είναι πολύ κουραστικο να "μικραίνω" τα αρχεια εικονων Φυσικα και συμμορφώνομαι στα ορια του Φορομ,θα βαζα κι άλλες αλλα...συμπαθατε με! Μια σοφτ θηκη για το Ρ98 Βαλτερ,μιντ Δηλαδη όπως βγηκε από το εργοστασιο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 17, 2014, 09:36:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 17, 2014, 09:39:19 μμ » |
|
Ενταξει Νοτη μονο τη θηκη θα μας δειξεις..... Το βαλτερ θελουμε να δουμε Παντως μπραβο φιλε ολα τα κοματια σου ειναι μουσειακα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 17, 2014, 10:20:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 17, 2014, 10:25:40 μμ » |
|
Βαλτερ Ρ38 δεν εχω.Ειναι-παραδοξως-φτηνο στο εξωτερικο,για εδώ δεν μιλαμε καν αφου οι ρουφιανοι είναι περισσοτεροι κι από ολον τον ατομικο οπλισμο της Βέρμαχτ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 17, 2014, 10:30:21 μμ » |
|
Βαλτερ Ρ38 δεν εχω.Ειναι-παραδοξως-φτηνο στο εξωτερικο,για εδώ δεν μιλαμε καν αφου οι ρουφιανοι είναι περισσοτεροι κι από ολον τον ατομικο οπλισμο της Βέρμαχτ!
Χα χα σωστός Λοιπόν επειδή με ξεσηκωσατε ετοιμαζω φώτο από το αποστρατικοποιημενο μου καμάρι : Ένα MAUSER C96
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 17, 2014, 10:47:39 μμ » |
|
...Για τη ιστορια θα πω,το 1997 ενας καλος μου φιλος εφερε από φιλο του στην Κρητη ένα Ρ38 και ζηταγε 600.000 δρχ τοτε...Ολόχαρος,νεωτερος,δεν εβλεπα την ωρα να το ξεπακετάρω από τις εφμημεριδες και τις σακουλες του σκλαβενιτη...Αλλα οι για τα βουνα και τσι λαγκαδες...Και τι να δω;Τα WaA "σβαστικακια" ελληνικα,ολα εκει,αριθμοι ΓΙΟΚ.Τουςειχαν ξυσει, καρφι,φλεξιμπλ;Δεν υπηρχε τιποτα...Τηλεφωνο αμεσως,χριστοπαναγιες,ειναι λεει για τσι ζωοκλοπες!Τα ζωα!Και την πληρωσε το ac41 9mm Walter! Μαυρο βακελιτη ειχα για πλαινα,μαλλον σπανια βερσιον...ΔΡΑΧΜΗ δεν ειδε τελικα ο γροθος,θυμαμαι Όπως ηρθε στις ιδιες σακουλες εφυγε... ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ! Απανταχου Κρητικοι,οπλοκαυλοι,οπλοχαρεις κ.α. Άλλο πραγμα είναι συλλεκτης σε οτιδήποτε και ΑΛΛΟ πραγμα χρηστης,οπλοκατοχος,η παπαρια συλλεκτης... Και ελεος,μη βαζετε λαδι 25w50 σε κλειστρα,βαλβολινη σε τριγκερ μεκς και Κοσμολακ μαυρο σπρευ στην καννη(και χωρις τρίψιμο...)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
notisgeorgiou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 17, 2014, 11:04:10 μμ » |
|
Για το Ενφηλντ μου ρχεται να κλαψω...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|