giannist
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 29, 2011, 05:03:49 μμ » |
|
ξερεις γιατι γιωργο μου νευριαζω,γιατι ολοι λενε για καποδιστριες,οθωνες,σπανιοτητες,συλλεκτισμο αλλα στο τελος,μενουν μονο τα λογια.δεν απαξιωνω το χρημα, και εχω κερδισει αρκετα,αλλα αυτο το ψυχρο κομματι μεταλλο, μου κανει και ενα κλικ που λεμε.θυμασαι που εγραφα οταν αποκτουσα εν σπανιο,του 68 διφραγκο,ανεστραμενη αγκυρα,τα χρυσα του γεωργιου,τα ταλληρα του οθωνα εξαιρετικα,μονολεπτακλπ,σαν παιδακι που του κανουν δωρο ενα καινουργιο παχνιδι,ξυπναγα 3 το πρωι να το θαυμασω,να το δω με την λουπα στο χαρτονακι,η στα παλια τα χαρτινα αν θυμασαι?οταν το νοιωσουν μερικοι,δεν ειναι ματαιοδοξια,ειναι αγαπη,για την ιστορια που κρυβει, τα χερια που το ειχαν πιασει,πριν απο μενα, σε αλλες εποχες,που δεν ηταν ολα πλαστικα.οπως ο καποδιστριας με την παλαικη κοπη του,για μενα ειναι κομματι απο την ιστορια μας,κλπ δεν βαριεσαι,εγω,δεν ενοχλω,και ας γινομαι γραφικος.ο καθε ανθρωπος βαζει σκοπους,αλλος να γινει συλλεκτης(και εγω εχω πουλησει,σε εποχες δυσκολες,οτα ημουν νιοπαντρος),και αλλοι μεσω του συλλεκτισμου,να κονομανε,και να τα αρπαζουν απο τους νεους, με ιστοριες για δρακους.ολα γινονται αν αυτο που κανεις το αγαπας,αρκει να ξερεις να αγαπας.σιγουρα το νομισμα δεν ειναι τροπος ζωης,αλλα ολα με μετρο,οπως η γυναικα σου,οι φιλοι σου,το βασικωτερο!! τα παιδια σου κλπ.παν,μετρον αριστον,λεγαν οι παλιοι κατι ηξεραν,δεν ελεγαν, ολα ειναι φραγκα,ουτε επιδειξη,σε κουρασα,σε χαιρετω,οπως,και ολα τα παιδια, που εκτος απο το οικονομικο, αγαπουν αυτο που λεμε συλλογη,οτι και αν ειναι αυτο,γιατι μας βαζει στο τριπ να βλεπουμε πιο ξεκαθαρα τα πραγματα, και οχι, οπως μας την εμαθαν να την βλεπουμε ,υπαρχει και μια λεξη φιλοτεχνος,με καθε ερμηνεια,γιαννηςτ.
|