giannist
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 21, 2011, 11:52:04 πμ » |
|
καλημερα σε ολην την παρεα,εγω πιστευω οτι ολη η υποθεση ειναι ενα καινουργιο τρυκ,καποιου ευφανταστου εμπορου.λεει,κοπη 500 κομματιων?χωρις καμμια επισημη κρατικη εγγυηση,(ποιος εγγυαται?οτι εκοψε μονο τοσα)τουλαχιστον μιας χωρας της βορειου αμερικης? καναδας, ηπα,μεξικο,κλπ,και ζητα 150ευρω,και οχι δολλαρια,η πεσος,κλπ(δηλαδη, καποιου τοπικου νομισματος),ισως το ευρω ειναι πιο ακριβο,για 31 γραμμαρια αργυρου,καντε τις πραξεις,και πειτε μου,γιατι? να αγορασω αμερος.μην παρασυρεσθαι,απο βαρυγδουπες κινησεις εντυπωσιασμου,με μονο ωφελος το κερδος,εκτος αν το γυρισουμε στην επιστημονικη φαντασια.ποιος ο σκοπος? πεστε μου, του υποτιθεμενου νεου οργανισμου, κοβωντας τα δηθεν 500 αμερος?αφου υποτιθεται? ειναι ακομη στα χαρτια,σχεδιασμο κλπ.δεν ειναι λιγο φαιδρο,αν ηταν σοβαροι, να εκαναν αισθητη την παρουσια τους με 500 νομισματα? της μιας ουγγιας αργυρου,150 ευρω.τα αερος,και οχι αμερος, θα γινουν αναρπαστα,γιατι παντα θα υπαρχουν ατομα,που δεν βαζουν κατω την κοινη λογικη,αλλα αρεσκονται σε σεναρια τυπου νταινιγκεν,οποιος τον θυμαται?χαιρετω,γιαννηςτ.υγ. αυτη ειναι η ταπεινη και κοινη λογικη,ενος μετριου σε ευφυια ατομου,αν κανω λαθος συγχωρεστε με.
|