Το πεντάλεπτο, είναι σαφώς κυκλοφορημένο. Έχει ακόμη λούστρο σε βαθιά σημεία και στις γωνίες, αλλά πολύ πιθανόν να έχει καθαριστεί ή λόγω της κυκλοφορίας του, μας δίνει την εντύπωση του θολού και βρώμικου. Οι υψηλές γωνίες από τα γράμματα, όπως επίσης και κάποιες λεπτομέρειες (στα σήματα, στην κορόνα, στις γωνίες από τα φύλλα), έχουν αρχίσει να στρογγυλεύουν. Νομίζω ότι είναι κάπου στο AU50.
Το δεκάλεπτο είναι το σαφώς ακυκλοφόρητο νόμισμα. Σίγουρα δεν έχει την καλύτερη εκτύπωση, για να ανέβει πάνω από το 64-65, αλλά ότι και να λέμε, σε τέτοιες καταστάσεις η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Οπότε στο χέρι ίσως φανούν ή χαθούν κάποια στοιχεία που φαίνονται ή όχι από τις φωτογραφίες.
Το εικοσάλεπτο έχει κάποια σημάδια κυκλοφορίας αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των λεπτομερειών (πάνω από το 95%) είναι εμφανή. Αν κρίνω από τις 'περίεργες' λεπτομέρειες (κάποιες γωνίες στην περίμετρο, σήματα, κλαδιά κλπ) νομίζω ότι είναι κάπου στο AU55-58.
Όλα όμως είναι υπό συζήτηση... εξ' άλλου κρίνουμε φωτό Made by Tom.
ΥΓ Μη βαράτε, το ανέφερα και τις προάλες...
Οι απόψεις δεν διαφέρουν, ασχέτως κι αν φαίνεται έτσι.
Ουσιαστικά δεν έχει να κάνει με το τι γράφεται εκτός συλλεκτικών, αλλά με την δυσκολία να υπάρχει συνοχή και συνέχεια στις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα συλλεκτικά. Πράγματι και γω αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, στο να εντοπίσω θέματα που έχουν να κάνουν με την ουσία του forum. Ναι μεν με απασχολεί το τι γράφεται και συμμετέχω και σε άλλες συζητήσεις, αλλά πολλές φορές έχω χάσει θέματα, λόγω πολλών μηνυμάτων.
Θα ήταν ευχής έργο, οι αναρτήσεις σε όλα τα θέματα 'Γενικής Συζήτησης', να μην εμφανίζονται στα τελευταία 10 μηνύματα. Ναι μεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον πολλές φορές, και άλλες φορές είναι ίσως τα κεντρικά συζητούμενα θέματα, αλλά δεν είναι το 'ζουμί'. Όπως και να το κάνουμε, εδώ είναι Στέκι Συλλεκτών.