Σε προυφ νομισματα αξιοπιστων νομισματοκοπειων, αν δεν εχουν βγει ποτε απο την καψουλα που εκδιδονται,ο συλλεκτης δεν μπορει να κανει κατι για το 69-70, ειναι θεμα καθαρα αν ειναι απο τις πρωτες κοπες της μητρας εργασιας η ειναι καπως "κουρασμενη" κλπ.(και φυσικα παιζει ρολο αν ανηκουν σε διαλεγμενη παρτιδα που εστειλε dealer για να του βγουν εκτος απο 69αρια και μερικα 70αρια,ας μην γελιομαστε).
Για το 68αρι ομως, πιστευω οτι καποιες πολυ-πολυ μικρες ατελειες πρεπει να εχει εντοπισει ο γκερηντερας,περα απο το πατημα, π.χ. δυο η τρεις πολυ μικρες hairlines, οπως π,χ, φαινεται μια κατω απο το Ε του DEI (και στην φωτο πριν και στην φωτο μετα το σλαμπαρισμα).
Αυτο που κανω εγω προσωπικα ειναι σε προυφιες να μην τις βγαζω ποτε απο την καψουλα,(εαν τις εχω παρει ετσι), πιθανως να ειμαι υπερβολικος,αλλα νομιζω οτι ,ουτως η αλλως , το χομπυ ειναι βιτσιο και οι υπερβολες δικαιολογουνται
.
Το νομισμα ειναι συλλεκτικο,με τον ξεχωριστο του οπισθοτυπο, ειναι πολυ ομορφο και πηρε και υψηλο βαθμο , να το χαιρεσαι και να το καμαρωνεις.