xmac
|
|
« Απάντηση #1590 στις: Σεπτέμβριος 10, 2014, 01:00:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #1591 στις: Σεπτέμβριος 10, 2014, 01:23:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #1592 στις: Σεπτέμβριος 10, 2014, 09:27:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #1593 στις: Σεπτέμβριος 11, 2014, 10:19:22 πμ » |
|
Ας έρθουμε στα ...ίσια μας τώρα γιατί ξεφύγαμε ...την επόμενη Τετάρτη δίνεται το χρυσό 200ευρο. Δυστυχώς εγώ θα το αφήσω όπως και πολλοί άλλοι φίλοι συλλέκτες, όχι μόνο για την τιμή των 200 ευρώ αλλά γιατί η ΤτΕ το ξεφτίλισε το πρόγραμμα και δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις! τα έχουμε πει αυτά. Για να μην το πάρω εγώ που είμαι φανατικός της πληρότητας μιας συλλογής καταλαβαίνεται πόσο ο συλλεκτικός κόσμος έχει αγανακτήσει!!!Άντε να είναι καλά οι της Τράπεζας της ... Ελλάδος (Ελλάδος; αν θέλουμε το πιστεύουμε!!!) Εύχομαι σε όσους το πάρουν να το ... χαρούν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #1595 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 10:45:43 πμ » |
|
Ας έρθουμε στα ...ίσια μας τώρα γιατί ξεφύγαμε ...την επόμενη Τετάρτη δίνεται το χρυσό 200ευρο. Δυστυχώς εγώ θα το αφήσω όπως και πολλοί άλλοι φίλοι συλλέκτες, όχι μόνο για την τιμή των 200 ευρώ αλλά γιατί η ΤτΕ το ξεφτίλισε το πρόγραμμα και δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις! τα έχουμε πει αυτά. Για να μην το πάρω εγώ που είμαι φανατικός της πληρότητας μιας συλλογής καταλαβαίνεται πόσο ο συλλεκτικός κόσμος έχει αγανακτήσει!!!Άντε να είναι καλά οι της Τράπεζας της ... Ελλάδος (Ελλάδος; αν θέλουμε το πιστεύουμε!!!) Εύχομαι σε όσους το πάρουν να το ... χαρούν.
Εγώ θα σου έλεγα Μπάμπη, εφόσον είσαι οπαδός της πληρότητας,να πάς να το πάρεις. Εφόσον υπάρχουν τα χρήματα. Διότι μετά θα το πληρώσεις κανά 300άρι και θα στεναχωρηθείς! Άλλωστε αν θελήσεις να το δώσεις, θα φύγει αμέσως!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #1596 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 10:52:41 πμ » |
|
Μια βδομάδα μετά τον Δία. Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν μαζί να τελείωναμε!!! Έχουμε και δουλείες να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι στο δημόσιο να ξύνουμε τα παπαρ....μας!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #1597 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 11:01:09 πμ » |
|
Εγώ θα σου έλεγα Μπάμπη, εφόσον είσαι οπαδός της πληρότητας,να πάς να το πάρεις. Εφόσον υπάρχουν τα χρήματα. Διότι μετά θα το πληρώσεις κανά 300άρι και θα στεναχωρηθείς! Άλλωστε αν θελήσεις να το δώσεις, θα φύγει αμέσως!
Μιχάλη, μη βάζεις ιδέες. Οσο πιο λίγοι τόσο πιο καλά! Εν πάσει περιπτώσει όταν κάποιος έχει οικονομικό πρόβλημα είναι λογικό να απέχει. Πρέπει ο καθένας να αποφασίσει τι θα συλλέγει. Αυτό, όπως φαίνεται, είναι σειρά 12ετίας. Αν το ξεκινήσει κάποιος θα πρέπει και να το ολοκληρώσει και αυτές οι εποχές δεν είναι για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #1598 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 11:15:03 πμ » |
|
Καλημέρα Θανάση. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως έχω πεί σε πολλούς συλλέκτες από εδώ στο στέκι, ότι πρώτα βάζουμε την οικογένειά μας τον εαυτό μας και τις οικονομικές ανάγκες μας και μετά τα νομίσματα. Νομίσματα υπήρχαν πριν από εμάς,θα υπάρχουν και μετά από εμάς. Πρώτα οι οικογένειές μας και οι ανθρώποι που αγαπάμε. Μη καταλήξουμε εθισμένοι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #1599 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 11:22:59 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #1600 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 11:44:12 πμ » |
|
Μια βδομάδα μετά τον Δία. Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν μαζί να τελείωναμε!!! Έχουμε και δουλείες να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι στο δημόσιο να ξύνουμε τα παπαρ....μας!!! Μιχάλη, σου παίρνω όσα μασούρια θέλεις και σου τα φέρνω αν δεν βιάζεσαι στις 5 Οκτωβρίου, στο 2ο επισκεπτήριο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #1601 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 12:25:44 μμ » |
|
Μια βδομάδα μετά τον Δία. Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν μαζί να τελείωναμε!!! Έχουμε και δουλείες να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι στο δημόσιο να ξύνουμε τα παπαρ....μας!!! Μιχάλη, σου παίρνω όσα μασούρια θέλεις και σου τα φέρνω αν δεν βιάζεσαι στις 5 Οκτωβρίου, στο 2ο επισκεπτήριο. Ο.Κ. περιμένω νέα σου πότε θα κατέβεις. Μασούρια μάλλον δε θα χρειαστώ. έχω τρόπο. Καλότυχη Θανάση, να είστε καλά να την καμαρώνετε!!! Και εμείς σαν Έλληνες,να νιώθουμε περήφανοι που νέοι άνθρωποι άξιοι,ΘΕΛΟΥΝ να ''υπηρετήσουν'' την Πατρίδα!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #1602 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 12:34:07 μμ » |
|
άσχετο... αλλά γιατί έφυγε από sticky;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #1604 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 03:54:22 μμ » |
|
...προσωπικά δεν με ενθουσίασε κανένα από τα δύο φέτος!..
Το κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις! Δεν μπορεί κάτι να αρέσει υποχρεωτικά σε όλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|