Για την proof καλά κάνανε και τα μειώσανε τα κομμάτια και τώρα είναι αρκετά για όλους ελπίζω και η τιμή να μην ανέβει (και γτ όχι να κατέβει και λίγο)
Στα ασημένια βλέπω είναι εξ αρχής 1200 οπότε δεν θα γίνει τοοοοοσο χαμός όπως πέρσι στα 2 πρώτα θετικό αυτό !! η θεματολογία ενδιαφέρουσα (το ένα βέβαια το περιμέναμε)
Για της προεδρίας λογικά τα 5000 μιας και το θέμα θα έχει ζήτηση μεγάλη και από έξω ... Λογικά και για τα 3 θα έχουμε τιμές όπως και πέρσι !!!
Για το Mini Gold με 1000 κομμάτια θα πλακωνόμαστε πάλι, ελπίζω η τιμή να μείνει ίδια. Το θέμα κι εδώ ενδιαφέρον (να δούμε λογικά θα συνεχίσει μοτίβο πάλι, δεν χωράει να μπει κάποιο σχέδιο με τα κλασικά κυκλαδικά ειδώλια)
Τώρα για το καινούριο μας φρούτο το Mini Gold Plus (lol σαν πρόγραμμα κινητής ακούγεται) θα συμφωνήσω με τους από πάνω ότι λογικά θα το δούμε στα 150€ (δεν θα μας χάλαγε και ποιο κάτω) σαν μέγεθος να υποθέσω διπλό στα 2gr ? και στο σχέδιο άραγε το πάνε για σειρά
για τα κομμάτια θα δείξει ... η τιμή ίσος μειώσει την ζήτηση και πάρουμε όλοι ...
Για το νικέλινο δεν έχω να πω πολλά πέραν του θέματος που τιμά ένα σπουδαίο συνθέτη
Για τα 2€ λίγο πολύ οι περισσότεροι έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους για τη θεματολογία
Τέλος για τα 600 κομμάτια στο χρυσό δεν ξέρω μιας και ποτέ δεν έφτανε η τσέπη μου εκεί για να ξέρω τι γίνεται πέραν από την αίσθηση ότι με 1000 δεν τελείωναν γρήγορα ...
Άντε τώρα να δούμε και τα σχέδια το συντομότερο, αν και κρίνοντας από τα περσινά θα είναι πανέμορφα !!!!!