τράβηξες καμία μήνυση Βασίλη ?
Καλορίζικα φίλε!
Και γιατι να κανει μηνυση φιλε μου? Επειδη το ειπα εγω? Μη κοιτας. Εγω ειμαι περιεργος τυπος. Κανονικα θα επρεπε να ειναι και ευχαριστημενος που του ανοιξαν το πακετο για να ελεγξουν αν εκανε καλη δουλεια ο οικος που του τα στειλε και για να δουν αν αξιζουν τα χρηματα τους αυτα που πηρε. Αφου ειπαν οτι επιτρεπεται να το ανοιξουν, επιτρεπεται. Και πολυ το συζητησαμε εδω περα.
Μολις παρέλαβα τα πράγματα μιας και με πηραν αμεσως τηλ. απο τα τοπικά ΕΛ.ΤΑ.
Να πω 2-3 πράγματα που τα έψαξα και δεν επιδέχονται αμφισβήτισης μιας και ο θείος μου ειναι διευθυντής στο Τελωνειο Συρου και ρώτησα και δικηγόρο.
Ηταν παρανομο που μου άνοιξαν το δέμα χωρις να με παρουν τηλ. πρώτα και να με ενημερώσουν αν θέλω να βρίσκομαι παρών στο ανοιγμα του φακέλου. Μπορουν να το ανοιξουν ΜΟΝΟ ΑΝ ενημερώσουν πρώτα και παρουσία 2 υποχρεωτικά υπάλληλων. Εμενα με πήραν τηλ. αφοτου τον ειχαν ανοίξει.
Ο εκτελωνισμός (εκανε λαθος η υπαλληλος που μίλησα μαζί της απο το αεροδρομιο) δεν ειναι 23% και αυτό γιατί τα συλλεκτικά εχουν μειωμενο ΦΠΑ ήτοι 13%.
Αυτά.
Αφιερωμένο σε όλους τους άρρωστους συλλεκτες.
Καλα βρε solferino, να σε ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου? Εχεις μπαρμπα διευθυντη τελωνειου και καθεσαι και ρωτας εδώ μέσα? Ποιος λες να ξερει καλυτερα?
Σωστο για τον μειωμενο φπα και ας καναμε ολοι λαθος. Ολα τα συλλεκτικα που εισαγωνται εμπιπτουν σε αυτη την κατηγορια.
Καλοριζικο το ταλληρακι! Αν πηρες δε και το σετακι με τις δραχμουλες και το διφραγκακι πολλα συγχαρητηρια!
Ειναι κουκλια ολα τους!