herakliotis
|
|
« στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:33:35 μμ » |
|
Ιστορικη μερα!! Ολοι πηγαινουμε στην παρελαση και παρακολουθουμε τα σχολεια να παρελαζουν!! Εγω ειλικρινα σας λεω , σημερα ζηλεψα πολυ !! Ειπα μεσα μου :Αχ γιατι να μην ειμαι μαθητης και να μαθαινω (γραμματα) απο αυτη την ταπεινη και σεμνη δασκαλα?? Ειχα τοσα να διδαχτω !! Με επιασε το παραπονο δλδ , , ,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:35:07 μμ » |
|
γαβ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:36:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:37:56 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:49:22 μμ » |
|
Κάθε χρόνο οι φωτογράφοι βγάζουν παρόμοιες φωτογραφίες στις παρελάσεις. Προσωπικά θεωρώ, πέρα απο 'μάτι', οτι το μόνο που προσφέρουν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι να ξεφτιλίζουν τις Εθνικές εορτές. Δεν βαρεθήκατε ακόμα να βλέπετε τέτοιου υφους φωτογραφίες;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:54:09 μμ » |
|
Αναρωτηθηκες φιλε μου μηπως οι συμετεχωντες δινουν τροφη στους φωτογραφους?? Και εαν οι καθηγητριες εχουν τετοια ντυσιματα μετα πως θα πουν στις κοπελιτσες : Μην βαζετε κοντες φουστες τιμουμε ατομα που εχυσαν το αιμα τους για την Ελλαδα?? Εγω παντως αναρωτιεμε απο την ωρα που την ειδα : Το αγορι που ειναι ακριβως απο πισω της, τι σκεψεις να εκανε ολη την ωρα τις παρελασης??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 10:55:11 μμ » |
|
Απ: 28 Οκτω μβριου!! ... Αν ηταν φιλολογος θα σε εβαζε τιμωρια ,να κατσεις μαζι της στην ταξη γραφοντας 100 φορες σωστα τον μηνα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:07:34 μμ » |
|
Αναρωτηθηκες φιλε μου μηπως οι συμετεχωντες δινουν τροφη στους φωτογραφους?? Και εαν οι καθηγητριες εχουν τετοια ντυσιματα μετα πως θα πουν στις κοπελιτσες : Μην βαζετε κοντες φουστες τιμουμε ατομα που εχυσαν το αιμα τους για την Ελλαδα?? Εγω παντως αναρωτιεμε απο την ωρα που την ειδα : Το αγορι που ειναι ακριβως απο πισω της, τι σκεψεις να εκανε ολη την ωρα τις παρελασης?? αν ειναι τραβελι η οχι..??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:12:25 μμ » |
|
Απ: 28 Οκτω μβριου!! ... Αν ηταν φιλολογος θα σε εβαζε τιμωρια ,να κατσεις μαζι της στην ταξη γραφοντας 100 φορες σωστα τον μηνα.... Εδώ είναι το καλύτερο! Αναρωτηθηκες φιλε μου μηπως οι συμετεχωντες δινουν τροφη στους φωτογραφους?? Και εαν οι καθηγητριες εχουν τετοια ντυσιματα μετα πως θα πουν στις κοπελιτσες : Μην βαζετε κοντες φουστες τιμουμε ατομα που εχυσαν το αιμα τους για την Ελλαδα?? Εγω παντως αναρωτιεμε απο την ωρα που την ειδα : Το αγορι που ειναι ακριβως απο πισω της, τι σκεψεις να εκανε ολη την ωρα τις παρελασης?? αν ειναι τραβελι η οχι..?? Λες να είναι τόσο περπατημένος ο πιτσιρικάς;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:17:14 μμ » |
|
μπροστα απο τους επισημους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:24:14 μμ » |
|
μπροστα απο τους επισημους
και ακριβως πισω απο την ανω καθηγητρια...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:34:07 μμ » |
|
Αναρωτηθηκες φιλε μου μηπως οι συμετεχωντες δινουν τροφη στους φωτογραφους?? Και εαν οι καθηγητριες εχουν τετοια ντυσιματα μετα πως θα πουν στις κοπελιτσες : Μην βαζετε κοντες φουστες τιμουμε ατομα που εχυσαν το αιμα τους για την Ελλαδα?? Εγω παντως αναρωτιεμε απο την ωρα που την ειδα : Το αγορι που ειναι ακριβως απο πισω της, τι σκεψεις να εκανε ολη την ωρα τις παρελασης?? Σωστό είναι και αυτό που γράφεις, αλλα δεν νομίζω οτι δικαιολογεί στο ελάχιστο το οτι σε κάθε παρέλαση κάποιοι για να πουλήσουν την δουλειά τους σε εφημερίδες ή sites, ξεφτυλίζουν την έννοια της παρέλασης. Μου θυμίζει όταν είχε βρεθεί τεμαχισμένη μια κοπέλα απο τον άντρα της πριν πολλά χρόνια, η εφημερίδα Αυριανή είχε φωτογραφίες απο το τεμαχισμένο πτώμα της κοπέλας. Ολοι έκραζαν, αλλα η εφημερίδα είχε 2πλασιάσει τα φύλλα της εκείνη την μέρα... Πάντως, για όσους γουστάρουν τέτοιες φωτογραφίες, υπάρχει και το yahoo ή το google. Καλή αναζήτηση... Υ.Γ. Χωρίς να εννοώ τίποτα για συνforumίστες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:37:14 μμ » |
|
νομίζω δεν ήταν από την τεμαχισμένη,ήταν από ένα μωρό τέρας που είχε γεννηθεί από αιμομιξία. Και άλλο ενα τρομερό εξώφυλλο , ο Μητσοτάκης παρέα με 3 Γερμανούς ένστολους αν θυμάμαι καλά 1 μέρα πριν της εκλογές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stin31
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 11:38:25 μμ » |
|
Αυτό που με ανησύχησε εμένα δεν ήταν φυσικά η ενδυμασίες των μαθητών, αλλα που φέτος ενώ είναι τρις χειρότερα τα πράγματα και άδικα γέμισαν την χώρα με κάγκελα, δεν είχαμε αντιδράσεις κατά των επισήμων στις παρελάσεις όπως πέρυσι! Πως κατάφεραν τα μέσα και μας φόβησαν πως αυτά είναι αντιδημοκρατικά και φασιστικά και πως στην χώρα του ναι πρέπει να γιορτάζετε το όχι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. κι όλα μέσα σε ένα χρόνο! Να δούμε τι άλλη χειραγώγηση μας περιμένει..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|