Πριν δυόμισι χρόνια περίπου έγινα μέλος σε αυτή την ιστοσελίδα. Μέσα σ' όλον αυτόν τον καιρό διαπίστωσα ότι δεν είναι απλώς ένα σάιτ με συζητήσεις για νομίσματα ή άλλα συλλεκτικά αντικείμενα, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ένας ζεστός χώρος όπου αναπτύσσονται φιλίες και ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό το κατάλαβα πιο πολύ τους τελευταίους δύο μήνες, όπου βρέθηκα σε μια δυσχερή οικονομική θέση και αναγκάστηκα να πουλήσω ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής μου συλλογής για να ανταπεξέλθω. Τότε είδα με μεγάλη μου χαρά ότι σε αυτόν τον αγώνα μου δεν ήμουν μόνος, αλλά μου συμπαραστάθηκαν διάφορα μέλη-
φίλοι και με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα.
Θέλω λοιπόν τώρα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου και με έκαναν να ορθοποδήσω. Ο καθένας με τον τρόπο του μου προσέφερε πολλά. Χωρίς τη δική τους υλική και ηθική συμπαράσταση θα ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρω. Και θέλω ακόμα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ-χωρίς να εξαιρώ κανέναν από τους υπόλοιπους-σε ένα κόσμημα του φόρουμ, τον Αντώνη, που με δικές του ενέργειες με βοήθησε αφάνταστα και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος.
Να 'στε καλά φίλοι μου.