chr
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 03:25:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chr
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 03:27:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 03:28:44 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chr
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 03:30:47 μμ » |
|
EYXAΡΙΣΤΩ VASPYR21 !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 03:57:23 μμ » |
|
ms δεν παίρνει δυστυχώς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 04:07:10 μμ » |
|
ms δεν παίρνει δυστυχώς
πώς είσαι τόσο σίγουρος?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 04:16:52 μμ » |
|
Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα , την γνώμη μου λέω.πιο πολύ στα φύλλα βλέπω να χάνονται λεπτομέρειες. Αλλά εσένα γιατί σου κάνει εντύπωση. Πριν ένα μήνα δεν έλεγες ότι μια μικρή χαρακιά να έχει ένα νόμισμα τότε δεν είναι ακυκλοφόρητο? Εδώ βλέπω 3
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 01:16:45 πμ » |
|
και εγω πιστευω οτι δεν παιρνει μς..απ'οτι βλεπω εχει καποια σημαδακια,που δεν μου μοιαζουν για bagmarks,ενα μικρο χτυπημα στην περιμετρο ωρα 12,και μου φαινεται μια ελαχιστη φθορα στο μαλλι χαμηλα,στον σβερκο! και τα γραμματα μοιαζουν καπως ''στρογγυλεμενα'' στις ακρες..καποια μικροκατεβασματα στα φυλλαρακια..δεν παυει να ειναι ενα πολυ ομορφο αου,55-58 κατα την γνωμη μου παντα.. να ρωτησω ομως κατι..το εχουμε ξαναδει καπου αυτο το δεκαλεπτο? το χρωμα του κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να θυμηθω..ηταν το ιδιο η ηταν σε καμια πενταρα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 09:06:54 πμ » |
|
παδια δεν χρειαζετε μεγαλη αναλυση!σιγουρα δεν ειναι ακυκλοφορητο.κοιταξτε περιφερεια,φθορες στο δεσιμο της στεφανης,μαλλι,κλπ.συγκρινετε το με ενα ms και θα το διαπιστωσετε πανευκολα.εγω οριακα θα το εβαζα EF.γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chr
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 04:03:34 μμ » |
|
Είναι πρόσφατη αγορά από e-bay, σε μάλλον καλή τιμή. Τα σημεία που φθείρονται πρώτα, δηλαδή το φρύδι και ο λοβός του αυτιού νομίζω πως έχουν από καθόλου ως ανεπαίσθητη φθορά. Το χρώμα μου φαίνεται original και οι γρατζουνίτσες νομίζω μπορούν να το ρίξουν ένα βαθμό, αλλά όχι και μια κατηγορία... Το πεδίο νομίζω δεν έχει προβλήματα και το γενικότερο eye appeal είναι σχετικά ευχάριστο. Με άλλα λόγια θα το αξιολογούσα ως "καλό εξαιρετικό", δηλ από AU58 ως MS 63BN ... μπορεί φυσκά να είμαι και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Όταν με το καλό έρθει, θα έχω μια καλύτερη άποψη. Ευχαριστώ για τις εκτιμήσεις. Όταν πάρει βαθμό θα τον μοιραστώ μαζί σας. ...Εκτός αν είναι πολύ χαμηλός!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 17, 2013, 03:43:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 17, 2013, 03:46:00 μμ » |
|
Μπράβο, να το χαίρεσαι,δυνατός βαθμός. Εγώ την φωτογραφία την πρώτη βαθμολόγησα και αμα συγκρινεις στις 2 τα πάνω δεξιά φύλλα στον οπσθότυπο θα δεις μεγάλες διαφορές. Πάντως εξακολουθώ να μην βλέπω την κορδέλα σε ψηλή κατάσταση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 17, 2013, 03:46:46 μμ » |