Δημήτρη μέσα στο παιχνίδι είναι όλα και το γνωρίζω πολύ καλά. Έχω κομμάτια που αξίζουν το τριπλασιο από ότι τα πληρωσα. Άρα θεωρώ μέρος του παιχνιδιού να πληρωσω και κάτι στο τριπλασιο της αξίας του.Η μπιλια δεν θα κάθεται πάντα σε μένα
.Το νόμισμα θα σταλεί για πιστοποίηση και ελπίζω να μπει σε σλαμπ.Αν ναι έχει καλώς. Αν όχι τότε κάτι εμαθα εγώ αλλά και όλοι μας.Ευχαριστώ τον Αντώνη για τις επισημανσεις του γιατί δεν θα αντεχα στο μέλλον να προσπαθουσα να πουλησω ένα πλαστό νόμισμα εν αγνοία μου φυσικά
.
Ελπίζω η εταιρεία πιστοποίησης να μας διαψευσει όλους
Γιάννη μου δεν είναι θέμα μπίλιας καταλαβαίνω τι λές.
Δεν υπάρχει συλλέκτης που δεν έχει φάει κόπια στα βήματα του, και ο κίνδυνος μεγαλώνει όταν αυτός ανοίγεται σε πολλά είδη νομισμάτων όσο έμπειρος και αν είναι.
Π.χ. εάν ήξερες ένα συνταξιούχο που δούλευε στο τομέα ελέγχου της ΤΤΕ θα είχες πρόβλημα να τρέχεις με πιστοποιήσεις, δεν νομίζω όταν αυτός ο άνθρωπος ήταν 30 χρόνια περίπου, σε έναν συγκεκριμένο τομέα που έχουν περάσει από τα χέρια του τόννοι λιρών, και φυσικά όλων των ειδών λίρες, θα είχε πρόβλημα να απαντήσει.
Η τρελή τεχνολογία που τρέχει σήμερα, ενέχει κίνδυνο ώστε τα ακραία κομμάτια να είναι άκρως επικίνδυνα για την γνησιότητά τους.
Δεν σχολιάζω το νόμισμα λόγω φωτογραφίας, ούτε είμαι τόσο ικανός πιστεύω. Εύχομαι ολόψυχα να είναι εντάξει.
Εφόσον γνωρίζεις τον Αντώνη εγώ θα το έστελνα σε αυτόν, και όχι για σλαμπάρισμα.