πωπω... τι μου θυμισες;; χαχαχαχα οχι τον πλανητη μου... χαχαχαχαχα
τα θυμαμαι αυτα!! αλλα ειχε και νεωτερες ή παλαιωτερες γενιες αυτων, που εμοιαζαν με ζωα κτλ...τους εξωγηινους τερατομαχους και ειχαν και οπλα!!...
σαν να θυμμαμαι τους μικρους εξωγηινους, και νομιζω αυτος στην φωτο ειναι τετοιος.. θυμαμαι εναν με πολλα χερια.. εναν κυβο.. χαχαχαχα μετα ειχαν βγει καποιοι...αλλοι σαν ζωα πολεμιστες..(οι εξωγηινοι τερατομαχοι ηταν αυτοι...) και ειχαν και ενα αυτοκολλητο... για τις δυναμεις που ειχαν.. και αναλογα για το ποιος ηταν ποιο δυνατος.. και ερδιζε τον αλλο..
θυμμαμαι αυτοκολλητα.. φωτια, νερο, ξυλο... και αερας;; δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο...
καποια... νομιζω οι μικροι εξωγηινοι ηταν απο διαφανο σαν τζελ πλαστικο-λαστιχο.. και ειχαν και "ψιχαλες" μεσα σαν γκλιτερ! μετα οι αλλες σειρες εβγαιναν σα σκουρο πλαστικο... και τελος οι τερατομαχοι ειχαν χερια που τα κουνουσες... και φυσικα οπλα περιεργα... χαχαχαχα
ρε τι μου θυμησες!!! και δεν κρατησα τιποτα ο βλακας!
Α!! αν θυμαμαι καλα.. υπηρχε υστερια τοτε με αυτα!! τα πουλουσαν ενα ενα σε σακουλακι και νομιζω δεν εβλεπες τι επερνες! τα περιπτερα θησαυριζαν που τα πουλουσαν!
σα να θυμαμαι εναν τερατομαχο... νυχτεριδα.. κι εναν σαν σαυρα... εναν τετοιο ειχα παρει και του εκανα πειραματα με μπογια.. και καποια στιγμη ειχε πιει το πλαστικο και ειχα αποκτησει εναν τερατομαχο που δεν υπηρχε δευτερος!! ηταν διχρωμος με σκουρο πρασινο και ανοικτο πρασινο σε καποια μερη... και δεν εφευγε φυσικα!