Epikouros
|
|
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 09:03:45 μμ » |
|
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα σχόλια και τα καλά τους λόγια !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 09:08:32 μμ » |
|
Το κομμάτι αυτό που αγόρασες ήταν κάποτε στην συλλογή μου (πριν από 8 χρόνια). Αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήγε Θεσσαλονίκη όταν το πούλησα Το συγκεκριμένο κομμάτι το αγόρασα πριν από μερικά χρόνια από γνωστό συλλέκτη στον Έβρο που εκποιούσε ένα -τουλάχιστον- μέρος της συλλογής του. Τελικά μάθαμε, όχι μόνο την ιστορία του συγκεκριμένου κομματιού, αλλά και την διαδρομή που ακολούθησε !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 09:31:58 μμ » |
|
Ναι, τωρα που το λες, προς Σουφλι μερια ειχε παει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 06:36:24 μμ » |
|
Ναι, τωρα που το λες, προς Σουφλι μερια ειχε παει Δημήτρη εγώ του είχα δώσει ολη την σειρά του Θανάση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 09:17:36 μμ » |
|
Ναι, τωρα που το λες, προς Σουφλι μερια ειχε παει Δημήτρη εγώ του είχα δώσει ολη την σειρά του Θανάση. Εκτός απο ένα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 28, 2015, 10:14:15 μμ » |
|
Τα 50λ 1926 MS-PL που είχαν πιστοποιηθεί στην NGC (προσωπικά δεν γνώριζα πόσα), για κάποιο λόγο, δεν υπήρχαν στο population report της. Πριν μερικές εβδομάδες, τους έστειλα φωτογραφία του δικού μου πλέον (αυτό του θέματος) νομίσματος, και σήμερα εμφανίστηκαν στο population report. Υπάρχουν, μέχρι σήμερα, 3 πιστοποιημένα: 2 MS65 PL και 1 MS64 PL!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 29, 2015, 09:48:15 πμ » |
|
να το χαιρεσαι φιλε, ενα πολυ ομορφο προυφ λαικ ,ποιος δεν θα το ηθελε τετοιο κομματι στην συλλογη του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 29, 2015, 10:14:45 πμ » |
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν τυχερός που το απέκτησα και πολύ χαρούμενος που το πρόσθεσα στη συλλογή μου της 'Α Δημοκρατίας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 29, 2015, 01:09:06 μμ » |
|
Τρομερό νόμισμα φίλε! Καλορίζικο! Ευχαριστώ φίλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giotaz
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 02:40:11 πμ » |
|
kalispera,eimai kenouria kati asxeto me to thema,exo palia xartonomismata kai kermata bori kapios na ektimisi?thello na ta pouliso efxaristo poli.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 09:12:35 πμ » |
|
kalispera,eimai kenouria kati asxeto me to thema,exo palia xartonomismata kai kermata bori kapios na ektimisi?thello na ta pouliso efxaristo poli.
Καλημέρα και καλοσώρισες. Εχουμε πολύ όμορφα Ελληνικά γράμματα,χρησιμοποίησε τα.Είναι κανόνας του Στεκιού. Είσαι σε λάθος ενότητα.Υπάρχει η Online εκτίμηση,βάλε καθαρές φωτογραφίες εκεί και σίγουρα θα λάβεις τις απαντήσεις που θέλεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|