Δεν ξερω για ποιον στοχο μιλας κ ποιοι ειναι οι αλλοι κ ποιοι ειμαστε εμεις κτλ ..προσωπικα δεν ανηκω σε ομαδες,ουτε ανηκα ποτε ..
Επισης δε ξερω απο που ξερεις οτι ειμαι μουσικος ,το οποιο ισχυει φυσικα, μιας κ δε γνωριζομαστε ουτε εχουμε
ανταλλαξει ποτε ουτε μια κουβεντα ουτε εχουμε κανει παρεα...
Δε μου αρεσει καθολου η συμπεριφορα σου κ στο εχω πει απολυτα ανοιχτα νομιζω κ αναλυτικα σε παλιοτερο post...Δεν
υπαρχει τιποτα αλλο πισω απο αυτο ειλικρινα....Απλα δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους κ πρεπει να το δεχομαστε ,μεγαλα
παιδια ειμαστε ...Περα απο αυτο δεν υπαρχει τιποτα αλλο να χωρισω μαζι σου...κακιες κ απογοητευσεις
απο το νομισμα τις εχω αφησει πισω εδω κ χρονια τωρα...Σεβομαι παρ'ολα αυτα τις γνωσεις σου την εμπειρια σου κ τις αποψεις σου ,παρολο που διαφωνω πολλες φορες ,..οπως σεβομαι κ την αποψη καθε
μελους του φορουμ ισοτιμα...
Παρέα δεν έχουμε κάνει αλλά κάτι νομισματάκια σου τα πήγα να πάρουν αέρα στο Παρίσι,ορισμένα δε απο αυτά (ΔΕΚΆΡΑ 1882)τα έφτιαξα βγάζωντας την σκουριτσα και εγραψαν 64 ρβ,η κατι πενταρουλες(κατσακος)σου έδωσα 65αρα και κράτησα την 63αρα σου.
Αυτά τα ξέχασες μαέστρο μου?
Τελσπα αν δεν γουστάρεις νταραβέρια μαζί μου κανένα προβλημα,πάντως άμα θες να σου φτιάξω πάλι κανα νομισμα εδώ ειμαι εγώ
Φιλικά,
Βασιλης