|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 05:36:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 06:06:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 06:42:53 μμ » |
|
αυτες ειναι οι φωτο απο τα 2 δικα μου..ενα 5λεπτο (οι 2 πρωτες φωτο) και ενα 10λεπτο (οι 2 τελευταιες) για να σας δω στις ημερομηνιες? για να βοηθησω,το πενταλεπτο ειναι α' τυπου και το 10λεπτο ειναι β' τυπου....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coleccionista
|
|
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 06:45:53 μμ » |
|
ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση καλορίζικο φίλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ms να'ναι και ότι να'ναι ΒΑΣΙΛΗΣ
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 06:59:42 μμ » |
|
Αυτο σας μοιάζει για 6 η οχι....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 07:01:25 μμ » |
|
δεν διακρινεται καλα κατι..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 07:02:45 μμ » |
|
δεν διακρινεται καλα κατι.. για κοίτα καλα.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 07:11:02 μμ » |
|
δωσε την κανονικη φωτο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 07:20:21 μμ » |
|
δωσε την κανονικη φωτο....
πια κανονικη βρε κωστα απο αυτη που εβαλε ο Κωστας έπαιξα λίγο...παντως ρώτησα την γυναικα μου αν διακρίνει καποιο νούμερο και μου ειπε το 6....εκτος να θέλουμε οφθαλμίατρο οικογενειακως
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 09:16:08 μμ » |
|
Η γνώμη μου:Ότι και αν είναι Κώστα τι να το κάνεις;Δυστυχώς το έχεις δεν το έχεις το ίδιο πράγμα είναι έτσι όπως είναι ...αφού ούτε καν φαίνεται...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 09:23:23 μμ » |
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ελπίζω και γω να είναι όντως αυτό το πεντάλεπτο, για προσωπικούς λόγους. Μόλις το έπιασα στα χέρια μου και χωρίς να το ελέγξω με φακό κλπ, το μυαλό μου αμέσως πήγε και μένα στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Το ανέβασα για να έχω και τις δικές σας απόψεις, διότι πίστευα ότι με ξεγελούν τα μάτια μου. Και με πολύ δυνατό φακό, φαίνεται να έχει το 6. Τώρα πρέπει να το στείλω για πιστοποίηση, μόνο και μόνο για την αυθεντικότητά του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 09:25:55 μμ » |
|
Μπραβο Κώστα :)καλοριζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 09:45:46 μμ » |
|
Η γνώμη μου:Ότι και αν είναι Κώστα τι να το κάνεις;Δυστυχώς το έχεις δεν το έχεις το ίδιο πράγμα είναι έτσι όπως είναι ...αφού ούτε καν φαίνεται...
αν αυτο παει για μενα,απλα τα βρηκα μεσα σε αλλα..αν ειναι για του κωστα μιλαμε για το πιο δυσκολο πενταλεπτο..του μουσειου το εχεις δει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 09:52:27 μμ » |
|
Είναι ένα από τα κλειδιά του Όθωνα. Σε ότι κατάσταση και να βρεθεί, μπορεί να μπει σε συλλογή.
Όσο για το συγκεκριμένο... ελπίζω να πάρει PR1. Που ίσως θα είναι ο χαμηλότερος βαθμός για Ελληνικό νόμισμα, που μπορεί να μπει σε συλλογή και ακόμη και να πουληθεί.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 18, 2013, 10:01:43 μμ από GKCollect »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|