Stam.g
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:39:44 μμ » |
|
Φίλοι συλλέκτες σας χεραιτώ όλους! Βρίσκομαι εδώ όχι μόνο με την ιδιότητα του συλλέκτη νομισμάτων αλλά και με την ιδιότητα του δημιουργου των περισσοτέρων ελληνικών νομισμάτων που κρατάτε στα χέρια σας!Ειμαι σίγουρος οτι η συλλεκτική σας πείρα θα με βοηθήσει να συνεχίσω να σας προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για τη νομισματική σας συλλογη.Επίσησ είμαι στη διάθεση σας να λύσω οτι απορίες έχετε για εκείνη την μορφή χρηστικης Τέχνης που λέγεται νόμισμα!Σας ευχαριστώ και πάλι.Με τιμή Γιώργος Σταματόπουλος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:41:28 μμ » |
|
Καλώς ήρθες στο στέκι κύριε Γιώργο,χαρά μας να σας έχουμε εδώ καλά να περνάς. Φιλικά Βασίλης
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 16, 2013, 06:00:11 μμ από vaspyr21 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:46:16 μμ » |
|
Καλως ήρθατε! Απορίες υπάρχουν πολλές . Ειδικά με τα σφάλματα και τις ποικιλιες, θα σας χρειαστούμε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nick_1981
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:46:44 μμ » |
|
Ο γνωστός Καλώς ήρθες και τιμή μας!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chrisvas
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:47:25 μμ » |
|
Καλώς ήρθες στο στέκι Γιώργο σε ευχαριστούμε για αυτά τα υπέροχα νομίσματα που σχεδίασες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πας λόγος εστί μάταιος ο μη τετελεσμένος
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:50:43 μμ » |
|
καλωσηλθατε κυριε Σταματοπουλε.Τιμη μας να σας εχουμε μελος στο Στεκι. Το φετινο νομισματικο προγραμμα της Ελλαδος εχει μια ποιοτικη και θεματολογικη διαφορα. Συγχαρητηρια για την δουλεια σας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:54:56 μμ » |
|
Καλως ηρθατε ειναι τιμη μας να σας εχουμε κοντα μας και βεβαια χαρα μας που μια πηγη γνωσης αυτη την στιγμη ειναι διπλα μας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:55:09 μμ » |
|
Φίλε μου, καλησπέρα. Καλώς ήρθες και καλά να περνάς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 05:58:20 μμ » |
|
Κυριε Σταματοπουλε καλως ηρθατε και τιμη μας!!Θαυμαζω ολα τα σχεδια σας και ειδικα αυτο στο διευρο με την ''απαγωγη της Ευρωπης'' το οποιο ειναι απαράμιλλης ομορφιας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 06:00:31 μμ » |
|
Για τους ελαχιστους που δεν το γνωριζουν ο κυριος Σταματοπουλος εχει σχεδιασει αναμεσα σε πολλα αλλα και ολες τις μορφες στα Ελληνικα ευρωνομισματα που καθημερινα κραταμε στα χερια μας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 06:30:26 μμ » |
|
Κυριε Σταματοπουλε καλως ηρθατε και τιμη μας που θα ειστε παρεα μας!!Καλως ηρθατε και καλη διαμονη!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 06:37:54 μμ » |
|
Είναι απλά απίστευτο για εμένα να συστεγάζω της σκέψεις και τα γραπτά μου με τον άνθρωπο που σχεδίασε τα ευρό που κρατάω...και τόσα άλλα. Τιμή μου και σας ευχαριστώ ως Ελλην.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coleccionista
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 07:13:30 μμ » |
|
καλώς ήρθες τιμή που σε έχουμε στο στέκι Βασίλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ms να'ναι και ότι να'ναι ΒΑΣΙΛΗΣ
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 16, 2013, 07:42:11 μμ » |
|
Για τους ελαχιστους που δεν το γνωριζουν ο κυριος Σταματοπουλος εχει σχεδιασει αναμεσα σε πολλα αλλα και ολες τις μορφες στα Ελληνικα ευρωνομισματα που καθημερινα κραταμε στα χερια μας!!
Και όχι μόνο. Εχει σχεδιάσει και το κοινό νόμισμα του 2009, που το κρατούν όλοι οι Ευρωπαίοι. Απλές γραμμές με πλήρες νόημα... Καλώς ήλθατε φίλτατε, από Θεσσαλονίκη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|